Ugrás a tartalomhoz

- - - - -

Video megosztó Plugin vagy scrip

4 válasz erre a témára

#1 Mrdeeds89

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 31 Hozzászólás:
  • Település:Szováta

Elküldve: 2012-01-22 - 22:58 PM

Sziasztok

Egy wp oldalamhoz gondoltam hozzáadnék egy videó megosztó plusz oldalt hogy tudom is én a felhasználók tölthessenek fel videót onnan s meg is jelenjen.

Lehet marhaságot kérdeztem de ehhez nem igen értek ,ennek megvalósítására kellene nekem vmi spéci host ami direkt video sharing nek van ? ,Nekem van unlimited host csak nem tom menyire birná meg vagy hasonlók.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv Mrdeeds

#2 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1692 Hozzászólás:
  • Település:Vác

Elküldve: 2012-01-24 - 23:38 PM

Hát biztosan megoldható a dolog, de több dolgot át kell rágni ilyen esetben. Amikor az ABBA oldalát csináltam, abba is volt egy ilyen rész, amikor hasonmás verseny volt. Nost akkor olyanok léptek fel, hogy: fájlkorlát, módosítás, törlés, moderálás ez okés legyen. És akkor utána jön még az, hogy konvertálás. Van millió egy darab videó formátum. Azokat át is kell konvertálni mondjuk flv-be. Vagy ha egy félautamata megoldás elég, hogy te konvertálsz és teszed ki és nem kell profil stb, akkor elég egy fronted bejegyzés író, amit már a legtöbb form pluginnel meg lehet oldani.

#3 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1418 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-25 - 00:39 AM

Van ilyen sablon, ami erre a célra van. Régebben botlottam bele, nevére nem emlékszek. Azonban van ilyen. :)
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog

#4 Mrdeeds89

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 31 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-25 - 22:09 PM

Köszöntem segítségeteket de lemondok erről mert kéne neki spéci host is ami nem igen van megfelelő árban.

#5 Mrdeeds89

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 31 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-22 - 00:00 AM

Időközben találtam egy nagyszerű plugint ami erre a célra nagyom is megfelel ,és nagy meglepetésemre nem is túl bonyolult

Wordpress video gallery a neve és Apptha készítette ,hozta létre.

Remélem valakinek még segítségére lehet mindez.

Üdv Mrdeeds

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó