Ugrás a tartalomhoz

- - - - -

Oldalak és kategóriák...

148 válasz erre a témára

#141 manya

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-11 - 20:50 PM

Nekem nincs ott :(

Bal oldalon a főmenüsor van, középen a szerkesztőfelület a felette a szerkesztő gombokkal, jobb oldalt pedig 4 blokk: közzététel, oldaltulajdonságok (ebben sincs), kiemelt kép és téma beállítások, egyikben sem találom (nem tudom itt lehet-e ilyet, ha lehet szívesen bevágnám az oldalképemet, hogy lásd).

Vagy a szövegszerkesztő gombjai között kellene lennie?

Wp 3.3.1-ről van szó, ha ez támpont esetleg...

#142 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3951 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2012-01-11 - 21:15 PM

És akkor mi történik, ha az oldal szerkesztése közben, a jobb felső sarokban lévő Képernyő beállításai gombra kattintva beállítod a jelölőnégyzetbe tett kattintással, hogy alul mi legyen látható? ;)

#143 manya

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-11 - 21:49 PM

És lőn világosság! Tényleg ott van!
Győző egyszerűen király vagy!! :)
Köszönöm a segítséged és a türelmed az amatőrségemhez!

Ööö, és megragadva az alkalmat van még egy kérdésem ebbe a témába illeszkedve :)

Légyszi segíts abban, hogy megmondod mi szabályozhatja, hogy van-e legördülő menü avagy sem. Sajnos nekem nem adja ki, pedig:
- mikor létrehoztam az új oldalt, kiválasztottam, hogy melyik menüpont aloldala legyen (kiválasztottam jobb oldalt az oldaltulajdonságokban, hogy melyik oldal legyen a szülője)
- átnéztem a témám beállításait, ott nem találtam erre vonatkozó részt (artisteerben szerkesztettem egyébként, ott volt subitem)

Hol lehet még a bibi?

Szerkesztve Farkas Győző által: 2012-01-11 - 22:04 PM
Ne idézd feleslegesen az előtted szólót!

#144 vsystem203

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-15 - 10:03 AM

A legördülő menüre épp tegnap jöttem rá:
Jobb oldalon, ahol látszik a menü szerkezet és a menüpontok sorrendje, az almenüket kissé jobbra kell húzni:
Menüpont1
___Menüpont1-1
___Menüpont1-2
Menüpont2
Menüpont3

...és így a Menüpont 1-1 és 1-2 legördülőként fog megjelenni!

Szerkesztve Farkas Győző által: 2012-01-16 - 01:59 AM
Ne idézd feleslegesen az előtted hozzászólót!

#145 vsystem203

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-15 - 10:18 AM

Nekem viszont olyan problémám van, hogy a blogomban nem tudom a kategóriákat megjeleníteni!
Lábrész widgetként és korábban menüként is próbáltam a kategóriákat előhozni, de folyton hiba jelenik meg:

Szerverhiba

A webhely problémába ütközött a(z) http://www.babart.hu/category/baba/ http://www.babart.hu/category/baba/ lekérése során. Lehetséges, hogy karbantartás miatt nem működik, vagy helytelenül van konfigurálva.

www.babart.hu

Próbáltam már javítani úgy, hogy kitöröltem az összes kategóriát és újra létrehoztam, de nem javult a helyzet...

#146 manya

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-15 - 10:31 AM

yesssss, működik!!
nagyon szépen köszönöm a segítséget vsystem203!!

#147 vsystem203

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-15 - 17:55 PM

Telepítettem fel másik sablont és úgy már behozza a kategóriákat, viszont angol nyelvű lett az oldalam :(

Szerkesztve Farkas Győző által: 2012-01-16 - 02:02 AM
Ne idézz feleslegesen, magadat meg pláne ne! (hacsak nem múlhatatlan érdek miatt...

#148 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3951 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2012-01-16 - 02:03 AM

A sablonnak feltehetően nincs magyar nyelvi fájlja, vagy nincs telepítve, vagy egyáltalán nincs neki nyelvi fájlja (.po, vagy .pot).

#149 Zenon

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-13 - 15:12 PM

Sziasztok!

Ugye általában a WP-ben úgy működnek az oldalak, hogy a beírt tartalom megjelenik a fő részen, de az egy vagy két oldalon a sidebar-okat mindig behívja. Miként lehetne megoldani, mert biztos van rá módszer, mert láttam, hogy pl. a galéria bélyegképeim teljes felületen jelenjenek meg, a sidebar-ok nélkül? Vagy akármi, amit fontosnak tartok?

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó