Ugrás a tartalomhoz

- - - - -

All in One SEO Pack

70 válasz erre a témára

#1 Patai László

WordPress Térítő

• Adminisztrátor
  • 1530 Hozzászólás:
  • Település:Dunakeszi

Elküldve: 2008-06-10 - 15:54 PM

Kezdem én!

All in One SEO Pack:

Szinte minden WordPress oldalamnál használom. Ez a kiegészítő arra jó, hogy a blogunk meta adatait sablontól függetlenül helyesen jeleníti meg.

Következőket állíthatjuk vele:

Home Title: Külön címet adhatunk a nyitólapnak.
Home Description: Külön leírást írhatunk csak a nyitólapnak.
Home Keywords: külön kulcsszavak a nyitólapon.

Titles: Az blogunk részeinke a címeit optimláisabban írja ki. Előre veszi az adott rész címét, aztán maga a blog címét.

Példa:
WordPress 2.5.1 - Jelszó csere | WordPress Magyarország
Ez a megoldás keresőoptimalizálási szempontból sokkal szerencsésebb.

[b]Auto-Generate Meta Descriptions:

Ez az egyik kedvencem, beállíthatjuk vele, hogy magától generáljon Meta Descriptions-t. Ez nagyon hasznos funkciója.

Természetesen számos egyéb funkciója is van, de ezek a lényegesebbek.

Fejlesztő oldala: http://wp.uberdose.com/

Letöltés: http://downloads.wor...ne-seo-pack.zip
Hoppare | WordPress
Az informatikában nincsenek titkok, csak két dolog kell megtanulni: 1. Olvasni 2. Google-t használni.
Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!

#2 E.D.

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 208 Hozzászólás:

Elküldve: 2008-10-04 - 15:23 PM

Neked sikerült beüzemelni a magyarítást hozzá? És ha igen, akkor hogyan?

#3 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2008-10-05 - 00:00 AM

Semmi különöset nem kell csinálni. A csomag tartalmazza a nyelvi fájlokat (sok egyéb nyelv mellett). Azon a nyelven fog megszólalni (üzemelni), ami a wp-config.php fájlodba nyelvként meg van adva.

#4 E.D.

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 208 Hozzászólás:

Elküldve: 2008-10-05 - 00:09 AM

Felraktam az innen letölthető 6.2-es magyar wp-t. Aztán ezt az All in One SEO Pack-et. De nem akar magyarul kommunikálni velem... :-(

#5 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:

Elküldve: 2008-10-05 - 00:18 AM

Magyarul kommunikál veled alapból a wp?

Az All in one SEO pack jelenleg (2 perccel ezelőtt :) ) az 1.4.6.14-es verziónál jár. A csomagban felülről a 8. a magyar .mo fájl (8363 bit hosszúságban).

Ha jól telepítetted a wp-t, magyarul beszélget, akkor ez a bővítmény is úgy fog.

Kapcsold be a bővítményt, az admin mezőben meg kell jelenjen, ahol tudod állítgatni (és magyarul beszél).

Ha mégsem, akkor győződj meg róla, hogy a wp-content/plugins/all-in-one-seo könyvtárba bontottad-e ki, nem egy szinttel lejjebb?

#6 E.D.

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 208 Hozzászólás:

Elküldve: 2008-10-05 - 00:21 AM

- wp magyarul beszél
- jó helyen vannak a file-ok
- be is van kapcsolva
- magyar .mo file is megvan
- a pack admin része is megvan (angolul)
mondjuk nem annyira fontos a dolog, mert könnyen megértem én angolul is, csak érdekelne mi lehet a probléma...

#7 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:

Elküldve: 2008-10-05 - 00:31 AM

hm. valami pedig megsérülhetett. A SEO adminja is rögtön magyarul karattyol.

Szerintem zúzd le, telepítsd újra a bővítményt. Olyan nehezen képzelhető, hogy minden megvan, minden jó, oszt csak félig megy. :)

#8 fzoltee

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-02-10 - 11:16 AM

Hát kb 7. oldalt telepítem de nem magyarodik ez sehogy, pedig az újratelepítéseket is megcsináltam. Én asszem feladom végül is nem bánt, hogy angol, csak kíváncsiság miatt érdekelt volna.

#9 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-02-10 - 21:31 PM

Mindegyik oldalnál használom ezt a bővítményt, és sehol nem beszél idegen nyelvül. :)

El nem tudom képzelni, hogy mi lehet a gondod? Az egy kicsit gyanús, hogy nálad 7 oldalon nem üzemel magyarul, valami szerver kurfirc lehet???

#10 E.D.

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 208 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-02-11 - 09:07 AM

Csendben megjegyzem, hogy nálam sem beszél magyarul továbbra sem. Azóta fel lett rakva más szerverekre is, de mindenhol angol maradt... Mondjuk nem is próbálkoztam már kideríteni mi lehet a gond vele... (vagy én mit csinálok rosszul)

#11 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1418 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-03-07 - 15:14 PM

Nálam sem a magyar nyelvezet jelenik meg. :(
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog

#12 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-03-07 - 16:13 PM

Hmmm. Ahhoz képest, hogy csak 0 meg 1 lehetőség van, elég bonyolult ez a számítástechnika... :(

#13 csilee

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 6 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-03-27 - 10:44 AM

én is próbálgatom, de nekem sem sikerült még magyarul állítgatnom, annyira nem gond, de ha már itt annyian írogatják, hogy létezik a magyarítás (ami látom hogy ott is van a könyvtárában), hát bizony jó lenne.

#14 ziziplanet

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 10 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-09-06 - 21:52 PM

Lenne egy kérdésem a plugin-el kapcsolatban:

Nagyon fasza, imádom, viszont elég jól hozza be a googli a tags oldalaimat is. Nem szeretném egyenként megadni a meta adatokat, mert 6000 van weboldalanként:) Szóval van e arra valami megoldás, hogy generáljon hozzá kulcsszavakat a plugin.

Én arra gondoltam, hogy mindig az éppen listázott postok tagjait venné, és az 5-6 legnépszerübbet tenné be keywords-nek vagy ez hülyeség? esetleg erre valakinek megoldása, hogy tags oldalak rendben legyenek ilyen téren?

Előre is köszönöm!

#15 Billy

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 163 Hozzászólás:
  • Település:Budapest

Elküldve: 2009-09-19 - 22:43 PM

Sziasztok!
Az All in One SEO Pack azért nem lesz magyar mert a készítő vagy a fordító (cenzi) nem rakta bele a .po fájlt csak az .mo van benne.És mert nem akarok nagy hülyeséget írni nekem eddig csak akkor ment rendessen ha mindét fájl ott volt a helyén!Ha esetleg valaki vette a fáradságot és csinált egy magyarítást akkor ne habozzon tegye közkincsé: :) Vagy esetleg keresse meg cenzit.

Üdv
Bily
Própálkozom tehát vagyok.
http://litkei.hu/blog
Üdv!
Billy
Próbálkozom tehát vagyok ! :)
Az ÉN naplóm

#16 Guest_charlie_*

• Guests

Elküldve: 2009-09-20 - 10:27 AM

nem, azért nem lesz magyar, mert hibás a MO fájl.

#17 Rimelek

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 16 Hozzászólás:
  • Település:Pécs

Elküldve: 2009-09-20 - 10:39 AM

Ha csak a magyar lenne hibás, akkor az átnevezett német nyelvi fájlt megértené. De arra sem reagál. De engem már nem zavar.

#18 Guest_charlie_*

• Guests

Elküldve: 2009-09-20 - 11:21 AM

szerintem azok se jók. vagy túl régiek. nézz bele valami szerkesztővel. ha olvasható szöveget látsz, nem jó.

#19 Rimelek

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 16 Hozzászólás:
  • Település:Pécs

Elküldve: 2009-09-20 - 12:06 PM

A megnyitás linuxon macerás, mert binárisnak tekinti a fájl eleje miatt. De belenéztem terminálban cat -al. Már a moonlight theme -be nyelvi fájljába is belenéztem így. A fájlok eleje bináris csak. Utána értelmes szöveg látható. Köztük egy egy különleges elválasztó karakterrel. Ugyanígy van a plugin esetén is. Így ebből nem jönni rá, hogy hibás-e. Lehet majd kipróbálom valamikor, mi történik, ha újrafordítom a tartalmat poedit-tel.

Szerkesztve Rimelek által: 2009-09-20 - 12:06 PM

#20 Billy

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 163 Hozzászólás:
  • Település:Budapest

Elküldve: 2009-09-20 - 12:43 PM

OKÉ Charlie! Ott az 1 pont!Tényleg hibás.De ha időm engedi ma megcsinálom és közzé teszem valahogy!Hátha másnak is jól jönne.Persze nem ígérek tökéletes és hibátlan munkát de legalább mindenki érteni fogja. :)

Üdv
Billy
Próbálkozom tehát vagyok! :)
http://litkei.hu/blog
Üdv!
Billy
Próbálkozom tehát vagyok ! :)
Az ÉN naplóm

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó