WP e-commerce nyelvi beállítás részleges
Szerző boszimama76, 2012-01-02 17:14 PM
30 válasz erre a témára
Elküldve: 2012-03-04 - 23:39 PM
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, boszimamához hasonló problémával küszködök, de nem tudok tovább lépni rajta.
Abundance témát használok, amire woocommerce webáruházat telepítettem. Mivel a webáruház pluginnak nincs magyar nyelvű fordítása, ezért
az angol nyelvi fileokat lefordítottam magyarra és felmásoltam az összes lehetséges mappába őket (wp content/languages és a plugins/woocommerce/languages)
De semmi változás, illetve telepítettem a WPML plugint, de ezt írja ki, miután bekapcsolom.
WooCommerce Multilingual is enabled but not effective. It requires WPML in order to work
Ha valaki tudna segíteni, azt meghálálnám!
Köszi!
Segítséget szeretnék kérni, boszimamához hasonló problémával küszködök, de nem tudok tovább lépni rajta.
Abundance témát használok, amire woocommerce webáruházat telepítettem. Mivel a webáruház pluginnak nincs magyar nyelvű fordítása, ezért
az angol nyelvi fileokat lefordítottam magyarra és felmásoltam az összes lehetséges mappába őket (wp content/languages és a plugins/woocommerce/languages)
De semmi változás, illetve telepítettem a WPML plugint, de ezt írja ki, miután bekapcsolom.
WooCommerce Multilingual is enabled but not effective. It requires WPML in order to work
Ha valaki tudna segíteni, azt meghálálnám!
Köszi!
Elküldve: 2012-03-04 - 23:51 PM
woocommerce-hez biztos vagyok benne, hogy jár support. tőlük kérdezted már?
Elküldve: 2012-03-10 - 13:02 PM
Sziasztok!
A rendelési eredményeknél az e-commerce így írja ki az vásárolt áru(ka)t: - 1 Xnevű termék 9.258 HUF, és az lenne a kérdésem hogy oldjam meg, hogy a kíírásba beleírja, hogy 1db, nem csak simán 1 és a termék neve. Már az egész wpsc-transaction_results_functions.php-t feltúrtam, de nem jöttem rá, mert nem vagyok nagy php-s sajnos. Ugyanígy küldi el az értesítő email-t is, és ott is szeretném elérni ezt a változást. Valaki tud segíteni?
Köszi.
A rendelési eredményeknél az e-commerce így írja ki az vásárolt áru(ka)t: - 1 Xnevű termék 9.258 HUF, és az lenne a kérdésem hogy oldjam meg, hogy a kíírásba beleírja, hogy 1db, nem csak simán 1 és a termék neve. Már az egész wpsc-transaction_results_functions.php-t feltúrtam, de nem jöttem rá, mert nem vagyok nagy php-s sajnos. Ugyanígy küldi el az értesítő email-t is, és ott is szeretném elérni ezt a változást. Valaki tud segíteni?
Köszi.
Elküldve: 2012-03-10 - 13:57 PM
wpsc-tansaction-results-functions.php fileban a 254.sor környéke et a sor :
$product_list_html.= "\n\r - " . $row['quantity'] . " " . $row['name'] . " " . $message_price_html . "\n\r";erre:
$product_list_html.= "\n\r - " . $row['quantity'] . " db " . $row['name'] . " " . $message_price_html . "\n\r";
Elküldve: 2012-03-10 - 14:14 PM
Szuper! Köszönöm a gyors segítséget!
Elküldve: 2012-03-15 - 09:39 AM
Ez engem is érdekelne, de én nem találtam ilyen sort a nevezett file-ban.
Elküldve: 2012-03-15 - 09:40 AM
Plusz a Fixed rate és a Total Shipping feliratok a kosárban és a visszaigazolásban sincsenek lefordítva, pedig a nyelvi file-ben benne van a fordítás?
Mit lehet tenni?
Mit lehet tenni?
Elküldve: 2012-03-16 - 21:24 PM
Ott kell lennie. A keresett file-t a wpsc-theme/functions mappában találod. Ma jó napom van, itt van csatolva a szerkesztett verzió.
Csatolt fájl:
Elküldve: 2012-03-16 - 21:31 PM
Nem mindig találsz meg mindent a nyelvi fileban, ilyenkor a kódot kell szerkesztened. Ajánlott (ha windows): Total commander a kereséshez, Notepad ++ a szerkesztéshez (vagy dreamweaver -ha lehetséges-, ebben osztott képernyőben nagyjából be tudod határolni a keresett részt)
Elküldve: 2012-03-17 - 09:41 AM
Idézés: Kalinka - Dátum: 2012-03-16 - 21:31 PM
Nem mindig találsz meg mindent a nyelvi fileban, ilyenkor a kódot kell szerkesztened. Ajánlott (ha windows): Total commander a kereséshez, Notepad ++ a szerkesztéshez (vagy dreamweaver -ha lehetséges-, ebben osztott képernyőben nagyjából be tudod határolni a keresett részt)
:-(
Ja, bocsi, úgylátom áthoztam a nyavajámat a másik fórumkategóriából, bocsi!
Szerkesztve WePe által: 2012-03-17 - 09:42 AM
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó