Ugrás a tartalomhoz

WP e-commerce nyelvi beállítás részleges

30 válasz erre a témára

#21 csudi

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-04 - 23:39 PM

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, boszimamához hasonló problémával küszködök, de nem tudok tovább lépni rajta.
Abundance témát használok, amire woocommerce webáruházat telepítettem. Mivel a webáruház pluginnak nincs magyar nyelvű fordítása, ezért
az angol nyelvi fileokat lefordítottam magyarra és felmásoltam az összes lehetséges mappába őket (wp content/languages és a plugins/woocommerce/languages)

De semmi változás, illetve telepítettem a WPML plugint, de ezt írja ki, miután bekapcsolom.
WooCommerce Multilingual is enabled but not effective. It requires WPML in order to work

Ha valaki tudna segíteni, azt meghálálnám!
Köszi!

#22 mano

the thing froM ANOther world

• Moderátor
  • 2598 Hozzászólás:
  • Település:Miskolc az Acélváros

Elküldve: 2012-03-04 - 23:51 PM

woocommerce-hez biztos vagyok benne, hogy jár support. tőlük kérdezted már?

#23 evosonic

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 99 Hozzászólás:
  • Település:Miskolc

Elküldve: 2012-03-10 - 13:02 PM

Sziasztok!
A rendelési eredményeknél az e-commerce így írja ki az vásárolt áru(ka)t: - 1 Xnevű termék 9.258 HUF, és az lenne a kérdésem hogy oldjam meg, hogy a kíírásba beleírja, hogy 1db, nem csak simán 1 és a termék neve. Már az egész wpsc-transaction_results_functions.php-t feltúrtam, de nem jöttem rá, mert nem vagyok nagy php-s sajnos. Ugyanígy küldi el az értesítő email-t is, és ott is szeretném elérni ezt a változást. Valaki tud segíteni?
Köszi.

#24 Kalinka

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 166 Hozzászólás:
  • Település:Budapest

Elküldve: 2012-03-10 - 13:57 PM

wpsc-tansaction-results-functions.php fileban a 254.sor környéke et a sor :
$product_list_html.= "\n\r - " . $row['quantity'] . " " . $row['name'] . "  " . $message_price_html . "\n\r";
erre:
$product_list_html.= "\n\r - " . $row['quantity'] . " db " . $row['name'] . "  " . $message_price_html . "\n\r";

#25 evosonic

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 99 Hozzászólás:
  • Település:Miskolc

Elküldve: 2012-03-10 - 14:14 PM

Szuper! Köszönöm a gyors segítséget!

#26 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-15 - 09:39 AM

Ez engem is érdekelne, de én nem találtam ilyen sort a nevezett file-ban.

#27 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-15 - 09:40 AM

Plusz a Fixed rate és a Total Shipping feliratok a kosárban és a visszaigazolásban sincsenek lefordítva, pedig a nyelvi file-ben benne van a fordítás?

Mit lehet tenni?

#28 Kalinka

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 166 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-16 - 21:24 PM

Ott kell lennie. A keresett file-t a wpsc-theme/functions mappában találod. Ma jó napom van, itt van csatolva a szerkesztett verzió.

Csatolt fájl:

#29 Kalinka

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 166 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-16 - 21:31 PM

Nem mindig találsz meg mindent a nyelvi fileban, ilyenkor a kódot kell szerkesztened. Ajánlott (ha windows): Total commander a kereséshez, Notepad ++ a szerkesztéshez (vagy dreamweaver -ha lehetséges-, ebben osztott képernyőben nagyjából be tudod határolni a keresett részt)

#30 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-17 - 09:39 AM

Üzenet megtekintéseIdézés: Kalinka - Dátum: 2012-03-16 - 21:24 PM

Ott kell lennie. A keresett file-t a wpsc-theme/functions mappában találod. Ma jó napom van, itt van csatolva a szerkesztett verzió.

Köszönöm, Kalinka!!!

#31 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-17 - 09:41 AM

Üzenet megtekintéseIdézés: Kalinka - Dátum: 2012-03-16 - 21:31 PM

Nem mindig találsz meg mindent a nyelvi fileban, ilyenkor a kódot kell szerkesztened. Ajánlott (ha windows): Total commander a kereséshez, Notepad ++ a szerkesztéshez (vagy dreamweaver -ha lehetséges-, ebben osztott képernyőben nagyjából be tudod határolni a keresett részt)
Ezt tettem. A Fixed rate-t meg sem találtam sehol, a Total Shippinget, meg ha átírtam, meg sem jelent a sor!

:-(

Ja, bocsi, úgylátom áthoztam a nyavajámat a másik fórumkategóriából, bocsi!
:)

Szerkesztve WePe által: 2012-03-17 - 09:42 AM

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó