Ugrás a tartalomhoz

Váltás bbPress-re?

89 válasz erre a témára

Szavazás: Neked mi a véleményed a cseréről? (95 felhasználó adott le szavazatot)

Neked mi a véleményeda cseréről?

1. Jó ötletnek tartom, cseréljük le! (77 szavazat [81.05%] - Megtekintés)

Voksolás százalékaránya: 81.05%

2. Ezt már megszoktam, jobb lenne, ha maradna! (18 szavazat [18.95%] - Megtekintés)

Voksolás százalékaránya: 18.95%

Voks

#81 idanka

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 11 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-26 - 21:31 PM

Itt ezen a fórumon (http://forum.wpm.hu/) a profil beállításokban.
http://www.idstudio.....33.35%20PM.png

Csak kérdem, a magyar wp-nek van másik fóruma is?

Szerkesztve idanka által: 2012-02-26 - 21:35 PM

#82 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2012-02-26 - 21:33 PM

Hivatalos másik fóruma nincs, csak ez lehet egy bbPress-hez kapcsolódó kérdés is.. :)

#83 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-26 - 21:45 PM

És vigyázó szemedet msn-edre vessed... :)

Azt írtam idanka-nak, hogy nem látok a Fórumon olyan gondot, ami akadály lehetne, de lehet, hogy csak vak vagyok. Küldjön át valamit, amit szeretne fenn látni, aztán meglátjuk. Ha utána sem megy, akkor megkérjük Patai Nagyvarázslót, hogy szíveskedjen nyomozni.. :)

#84 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-26 - 22:20 PM

megoldva :)

#85 idanka

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 11 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-26 - 22:28 PM

Köszönöm igen lelkiismeretes vagy :)
nem akartam ekkora feneket keríteni a dolgoknak, de sajna nálam nem ment.

#86 tornoczky.gabor

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 11 Hozzászólás:
  • Település:Budapest

Elküldve: 2012-03-07 - 17:37 PM

Szerintem ezen a helyen lényegesen stílusosabb lenne egy bb-Press használata.

#87 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1418 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-08 - 11:37 AM

Csak más dolog a stílusosság és más a használhatóság.
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog

#88 joki

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 14 Hozzászólás:
  • Település:Cegléd

Elküldve: 2012-04-01 - 02:22 AM

Már megbocsájts de ez is mesze áll a használhatótól. És itt legfőképp a keresőjére gondolok.

És itt természetesen az IPB hiányosságaira gondolok

Szerkesztve joki által: 2012-04-01 - 02:24 AM

#89 Lazarevic

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 30 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-05-11 - 21:12 PM

Nem tudom kik szavaztak, milyen tapasztalatokkal, úgy érzem, hogy inkább amolyan "szívügy" ez sokaknak.

Én már kipróbáltam nagyon sokféle fórummotort, az IPB-t nem szeret(t)em sosem (sorry...), de ez persze lehet szubjektív :) Igazából a motorháztető alá kellene nézni, és az alapján dönteni, és nem szimápátia kérdést csinálni ebből - azaz ne az user mondja meg hogy milyen fórummotort szeretne használni. Ha a vezetőség a bbPressre voksol, akkor úgyis mindegy a mezei usernek, azt eszi (ha akraja ha nem) amit kap. Ugyanakkor csak a szívemre hallgatva bele lehet ugrani nagy ökörségekbe is, szabad a választás :D

Van jópár(5) fórumom, én végül anno a vBulletinnél kötöttem ki. Ez is elég bonyolult ha úgy tetszik, ugyanakkor 98% ingyen vannak a pluginek ami szintén nem mindegy. Ugyanakkor azt is el lehet mondani hogy pont a pluginok felelősek sok-sok oldalfeltörésért, hibás működésért, etc... ezzel óvatosan kell bánni és nem ész nélkül feltenni mindent. És természetesen mindig naprakésznek kell lenni, (és nem sírni hogy feltörik az oldalt ami évek óta nem volt frissítve) én gyak. várok pár napot az új verziók után hogy kiderüljön van-e valami negatív visszajelzés, utána frissítek és kopp-kopp nekem még nem törtek fel egy oldalamat sem :)

Ugyanakkor ha már nagyon nagy a váltási kényszer, és feneketlenek az anyagiak én betennék választónak egy Xenforo fórum mocit, láttam már nem egyet WP-el tökéletesen összedolgozva(migrálva mielőtt valaki megkövez). Fiatal csapat (volt vBulletinesek) szines-szagos, tele a legújabb technológiákkal, nem utolsó sorban (és nem véletlenül) már van hozzá WP to Xenforo Bridge is.

Ez a bbPress számomra elég komolytalan motor egy akár IPB motorral összehasonlítva.

És most jön a lényeg:
  • mekkora terhelésnek van az oldal kitéve?
  • hány látogató, regisztrált tag,
  • mennyi hozzászólás, téma várható?
Ha ezek tisztázottak, akkor egyszerűbb a választás.
Van olyan fórum ami ugyan nem az enyém, de "vanközömhozzá" - 14k téma, 2,5m post, 300+k user. És müxik, vidáman. Ezt egy pl. bbPress, MyBB, stb. soha nem lenne képes kiszolgálni.

Ja...nem válaszoltam. Csak hangosan gondolkodtam, remélem az jön le mindenkinek ebből mint amire gondoltam a pötyörészés közben.

Ez is egy vélemény, csak meg kell hámozni :P

Üdv!

ui.: sorry h hosszú lett, pedig esküszöm visszafogtam magam! :)

#90 Patai László

WordPress Térítő

• Adminisztrátor
  • 1530 Hozzászólás:
  • Település:Dunakeszi

Elküldve: 2012-05-23 - 09:44 AM

Nem váltunk! :)
Hoppare | WordPress
Az informatikában nincsenek titkok, csak két dolog kell megtanulni: 1. Olvasni 2. Google-t használni.
Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó