footer link eltácolitasa
Elküldve: 2011-12-06 - 00:11 AM
Létrehoztam viszonylag egyszerű Wp oldalam leakadtam egy engemet idegesítő dolognál.
Láblécemben más oldalra mutató linkek vannak miket kiszeretnek venni meg is kaptam a footer.php ban csak a gond hogy egy bizonyos base64_decode be van lekódolva(csak egy visszafejthetetlen halandzsa látható.) a link, linkek ha kiveszem eltűnik a footer rész az oldal body kinyúlik az oldal aljáig.
lekodolt dolog
igy néz ki alól a láblécben.
ha kivesem a lekodolt dolgot
Előre is köszönöm a segitségeteket.
Üdv Mrdeeds
Elküldve: 2011-12-06 - 01:16 AM
<-- innnenvankodolva -->
dsfgdsfgdfgsdfgdfsgdf (kódolás)
<-- ideigvankodolva -->
Ezt elmented. Frissíted az oldalad, megnyitod a böngészőben a kódnézetet. Amit találsz a kettő általad írt komment közé azt átmásolod a kódolt szöveg helyére.
Persze ez paraszt egyszerű megoldás és utána még a wp_footer meghívást is el kéne helyezni valahova a footer.php-ba...
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog
Elküldve: 2011-12-06 - 18:24 PM
Nem szeretnék témát cserélni túl sokat módosítottam rajta hogy csak úgy eldobjam.
Esetleg ha vki mondana vmi pogramot mivel lehet viszafejteni .
hálás köszönet az eddig segitségért is .
Üdv Mrdeeds
<?php
$footerHtml = <<<TXT
<!-- <a href="#">Contact Us</a> | <a href="#">Terms of Use</a> | <a href="#">Trademarks</a>
| <a href="#">Privacy Statement</a> | -->
TXT;
eval(gzinflate(base64_decode('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')));
?>
Elküldve: 2011-12-06 - 22:07 PM
Moshu barátunk szerint az ilyen köztes-fajta sablonszerzők mindannyian Gec helyen születtek.
A kikódolás pedig - alapvetően - a szerzői jogok megsértését jelenti, amelyet nem támogathatunk, érthető módon.
Ha valamit ki szeretnék - csak úgy, kíváncsiságból, tudásom gyarapítása miatt - kódolni, akkor a Google-hoz fordulnék: kikódolni = decode, mit akarok kikódolni? valami base64-et? mi a megoldás a keresőbe? decode base64 keresőkifejezés?
Vagy, fordulj hgrg fórum-lakótárshoz, ő imádja az ilyeneket.
Elküldve: 2011-12-07 - 00:40 AM
<div id=footernav style='text-align:left;'>
<?php
/* A sidebar in the footer? Yep. You can can customize
* your footer with four columns of widgets.
*/
get_sidebar( 'footer' );
?>
</div><div class="cleared"></div>
<div class="Footer">
<div class="Footer-inner">
<a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" class="rss-tag-icon" title="RSS"></a>
<div class="Footer-text">
<p>
<div id=hidden style='display:none;'><?php
global $encDn;
if($encDn != ''){
$encDomain = strrev(gzinflate(base64_decode($encDn)));
$alloweddomain = $encDomain;
$currServerName = str_replace("www.","",$_SERVER['SERVER_NAME']);
if($currServerName == $alloweddomain){
remove_action('wp_footer','lcmp_theme_options_end');
}
}
?></div>
<?php
global $themeFooter;
if($themeFooter==''){
echo $footerHtml;
}else{
echo html_entity_decode($themeFooter);
}
?>
<?php wp_loginout();?> <br>
Copyright © <?php echo date('Y');?> <?php bloginfo('name'); ?>. All Rights Reserved.</p>
</div>
</div>
<div class="Footer-background">
</div>
</div>
</div>
</div>
<div><?php wp_footer(); ?></div>
</div>
<!-- <?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?> -->
</body>
</html>
Elküldve: 2011-12-08 - 23:38 PM
És a szerzői jogos dolog ... hát a témát ingyenesnek adta meg az illető a weboldalán utána láttam csak hogy kódolt a footer.
A lényeg hogy segítőkész emberek vagytok és még egyszer köszönöm.
Üdv Mrdeeds
Szerkesztve Farkas Győző által: 2011-12-09 - 12:32 PM
Nem hiszem el, hogy annyira figyelmetlen vagy, hogy ekkora előtted szóló idézetet megint a szemünk közé nyomsz... :(
Elküldve: 2011-12-09 - 10:13 AM
http://wordpress.org/extend/themes/
Elküldve: 2012-01-24 - 11:20 AM
Valaki tudna nekem ebben segíteni?
Elküldve: 2012-01-24 - 13:48 PM
Elküldve: 2012-01-24 - 19:38 PM
A functions.php ban a wp_start_install_theme függvénybe tették az ellenőrzést, mely a fájl tartalmának módosulását figyeli.
Ezt az ellenőrzést kell kiszedni: (functions.php ban -59.sor):
..ilyen legyen:
function wp_start_install_theme() {if (!function_exists("wp_install_theme")) {wp_theme_err_msg();die;}};function wp_finish_theme_install() {$uri = strtolower($_SERVER["REQUEST_URI"]);if(is_admin() || substr_count($uri, "wp-admin") > 0 || substr_count($uri, "wp-login") > 0 ) {/* */}
}wp_finish_theme_install();
A footer.php -ból töröld ki a
<div id="copyrights" class="wrapper">
.......
</div><!-- end #copyrights -->
közöttieket, de a fenti div-ek is legyenek benne a törlésben, mert még szétesne. Azok így vannak párban.
A header.php ban lévő elkódolást is nyugodtan törölheted, de csak ezt:
<?php eval(str_rot13.......................jc_vafgnyy_gurzr();')); ?>
Szerkesztve Lőrincz András által: 2012-01-24 - 19:39 PM
Elküldve: 2012-01-24 - 19:50 PM
Elküldve: 2012-01-26 - 19:34 PM
Elküldve: 2012-02-18 - 16:11 PM
Egyik weboldalamhoz pont passolna ez a sablon:
http://www.skinpress...wordpres-theme/
de a footer linkek nagyonn nem kellenéek oda.
nézegettem de nem tudom hogy lehetne eltávolítani
esetleg tudna valaki segíteni ebben?
köszi
Elküldve: 2012-02-18 - 17:58 PM
Elküldve: 2012-02-18 - 18:34 PM
'This theme is released under creative commons licence, all links in the footer should remain intact'
ezután másolhatom fel ftp-n az eredeti footer.php-t
erre szeretnék valami megoldási ötletet, a keresőt használtam és átnéztem a találatokat is
Köszi
Elküldve: 2012-02-18 - 18:56 PM
<?php eval(str_rot13('shapgvba purpx_s_sbbgre(){vs(!(shapgvba_rkvfgf("purpx_sbbgre")&&shapgvba_rkvfgf("purpx_urnqre"))){rpub(\'Guvf gurzr vf eryrnfrq haqre perngvir pbzzbaf yvprapr, nyy yvaxf va gur sbbgre fubhyq erznva vagnpg\');qvr;}}purpx_s_sbbgre();'));eval(str_rot13('shapgvba purpx_shapgvbaf(){vs(!svyr_rkvfgf(qveanzr(__SVYR__)."/shapgvbaf.cuc")){rpub(\'Guvf gurzr vf eryrnfrq haqre perngvir pbzzbaf yvprapr, nyy yvaxf va gur sbbgre fubhyq erznva vagnpg\');qvr;}}purpx_shapgvbaf();'));
?>
dekódolva így néz ki (ha jól csináltam):<?php eval(str_rot13('function check_f_footer(){if(!(function_exists("check_footer")&&function_exists("check_header"))){echo(\'This theme is released under creative commons licence, all links in the footer should remain intact\');die;}}check_f_footer();'));eval(str_rot13('function check_functions(){if(!file_exists(dirname(__FILE__)."/functions.php")){echo(\'This theme is released under creative commons licence, all links in the footer should remain intact\');die;}}check_functions();'));
?>
de itt elakadtam hogyan továbbötlet?
Szerkesztve Farkas Győző által: 2012-02-19 - 18:00 PM
Máskor használnád a megfelelő tag-et?
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó