Ugrás a tartalomhoz

Kategória, címke létrehozási gond

• Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
3 válasz erre a témára

#1 exCat

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 2 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-12-04 - 11:41 AM

Sziasztok

Nem rég telepítettem a WP-t. Soha eddig hasonlóval nem foglalkoztam, de a leírás alapján nem tűnt bonyolultnak. Első ránézésre minden sikerült is, létrejött a web lap, tudok új bejegyzéseket írni, viszont se címkét, se kategóriát nem tudok hozzáadni, mert a "Nincs jogosultság a művelet végrehajtására." üzenetet kapom. Már vagy 10x újratelepítettem az egészet, de hiába.

Ha adatbázis oldalon direktbe beleírok a kategóriákat tartalmazó táblá(k)ba - és el nem rontom - akkor azok megjelelnek, szépen, hasznlni is tudom őket. Sőt a meglevő kategóriát módosítani és törölni is tudom az admin felületről, épp csak újat nem tudok létrehozni.

Valami ötlet esetleg, hogy merre keresgéljek, hogy működjön a dolog?

Köszi!

#2 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1418 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-12-04 - 13:15 PM

Adminban nézd meg a jogosultságod a felhasználók menüpont alatt. Ha admin vagy, akkor elvileg kéne mennie.
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog

#3 exCat

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 2 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-12-04 - 13:48 PM

Én is így gondolnám, de hiába.

Admin vagyok, adminként bejelentkezve. Sőt, nincs is más user jelenleg, szóval nem lehet az se, hogy rosszul jelentkeznék be. Nem értem a dolgot és nagyon zavaró, mert így nem tudok előrehaladni az oldallal.

Szerkesztve Farkas Győző által: 2011-12-04 - 18:12 PM
Megtennéd, hogy nem idézed az előtted hozzászólót? Köszönjük!

#4 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1418 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-12-04 - 14:27 PM

Érdekesen hangzik. Próbáld meg másik ftp és mysql szerveren. (Újra letölteni a wordpress-t esetleg.)
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó