Miért nem működik ez a téma: newwpthemes.com/demo/TechPad/
Az oldalam: lupu.hostzi.com
Ezt írja ki: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.png
Nem működő bővítmények
Szerző Ákossss, 2011-11-30 19:40 PM
7 válasz erre a témára
Elküldve: 2011-11-30 - 19:40 PM
Elküldve: 2011-11-30 - 21:37 PM
Szóval:
theme = sablon wordpress-ül
Amint látható, az oldaladon, a megadott linken, megy is. A feltöltött kép azt mutatja, hogy egy bővítmény (plugin) nem rendelkezett szabványos fejrésszel (mert pl. sérült, vagy a szerző elcseszte, stb.), ezért nem települt.
Vagy az is elképzelhető, hogy egy sablont bővítményként szerettél volna telepíteni.
theme = sablon wordpress-ül
Amint látható, az oldaladon, a megadott linken, megy is. A feltöltött kép azt mutatja, hogy egy bővítmény (plugin) nem rendelkezett szabványos fejrésszel (mert pl. sérült, vagy a szerző elcseszte, stb.), ezért nem települt.
Vagy az is elképzelhető, hogy egy sablont bővítményként szerettél volna telepíteni.
Könyvelőzóna - Könyvelőiroda Pécs | Ambassador Club Pécs | SZÍVORVOS/Cardiologist Pécs | WordPress2You - WordPress kezdőknek |
Elküldve: 2011-11-30 - 21:58 PM
Előfordulhat, hogy nem WordPres bővítményt telepítettél.
Elküldve: 2011-11-30 - 22:02 PM
A TechPad egy Blogger bővítmény,
Elküldve: 2011-12-01 - 10:57 AM
Esetleg, ha egy URL-t vagy ilyesmit adnál, hogy honnét töltötted le a bővítményt (mert, hogy sablon URL-t adtál meg), lehetséges, hogy nagyban megkönnyítenéd azok dolgát, akik a problémádban segíteni szeretnének. Ugyanis a hivatalos bővítmény tárban nincs TechPad nevű bővítmény.
Elküldve: 2012-01-07 - 11:56 AM
sziasztok!
Feltelepítettem az Events bővítményt erre az admin felületem teljesen összeomlott!
mit tudok tenni, minden hófehér és nem jön be semmi az admin felületen.
Köszönöm a segítséget
Feltelepítettem az Events bővítményt erre az admin felületem teljesen összeomlott!
mit tudok tenni, minden hófehér és nem jön be semmi az admin felületen.
Köszönöm a segítséget
Elküldve: 2012-02-04 - 17:30 PM
Sziasztok!
Problémám van a simple facebook connect nevű bővítménnyel, pontosabban a fan box nevű widget-ével
1. Készítettem egy új app-t a fb developer alatt, megadtam neki a honlap elérési utat (ez most localhost-os egyenlőre)
2. Megadtam az app ID-t, az app secret-et, és a fan page ID-t, ahogy kérte
3. A widget-ek közül bedobtam a fan box-ot a megfelelő helyre, be is teszi de csak három csík hullámzik a helyén (olyan, mint mikor tölti az oldalt)
Találkoztatok már ezzel a jelenséggel?
Problémám van a simple facebook connect nevű bővítménnyel, pontosabban a fan box nevű widget-ével
1. Készítettem egy új app-t a fb developer alatt, megadtam neki a honlap elérési utat (ez most localhost-os egyenlőre)
2. Megadtam az app ID-t, az app secret-et, és a fan page ID-t, ahogy kérte
3. A widget-ek közül bedobtam a fan box-ot a megfelelő helyre, be is teszi de csak három csík hullámzik a helyén (olyan, mint mikor tölti az oldalt)
Találkoztatok már ezzel a jelenséggel?
Elküldve: 2012-02-04 - 17:43 PM
Képzeljétek meggyógyult, csak beszélnem kellett róla 
A finomhangolás viszont nem nagyon megy:
- látszik a megfelelő helyen, de nincs oldalsó görgető sáv, így nem lehet lejjebb menni
- a hosszra azt írja ha 0-t írok automatikusan méreteződik, hát nem! a boxnak nincs "alja" olyan mintha le lenne vágva...
A finomhangolás viszont nem nagyon megy:
- látszik a megfelelő helyen, de nincs oldalsó görgető sáv, így nem lehet lejjebb menni
- a hosszra azt írja ha 0-t írok automatikusan méreteződik, hát nem! a boxnak nincs "alja" olyan mintha le lenne vágva...
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó