Kedves Starwish !
Kedvenc korcsmahivatalomból megtérve örömmel láttam, hogy új hozzászólást szültél a "Fordítások" topicban.
Örültem azért, mert láttam, hogy hosszú idő óta újra a fórumon vagy, és azért is, mert éppen a fordítás az egyik legmunkaigényesebb területről szól.
Nem örültem - a megtekintéskor -, hogy Moshuval, a mindig segítő, dörmögő medvével kötözködsz (utalva korábbi, nyelvi összezördülésetekre); egy szerűen sem nem elegáns, sem nem helye nincs.
(Ha visszapörgetek a topicokban, akkor - úgy emlékszem -, az első bejelentkezésed az volt, hogy két theme-t akarsz összegyúrni, és erről, meg a fordításukról - hogy tanuljunk, okuljunk - beszámolsz. Sajnos, elmaradtak a beszámolók...)
A most adott linked tartalmai eléggé eklektikusak; a kilencből egy link a retekbe mutat (AppMon+_HU.plsc), négy link .exe fájl. Egyetlen linknél sem vetted a fáradtságot, hogy leírjad, minek a fordítása, mire használható, melyik verzió. (És települő, .exe fájlként nyomsz ránk ebből négyet...)
A Vistered Little az a régi fordításod, amiről már egyszer beszéltünk, hogy hibás. Annyira hibás, hogy nagy nehezen tudtam legyilkolászni a weboldalamról (magyariul baj volt vele, angol eredetije galibákat okozott).
Én igencsak kezdő vagyok, WP-ben is, PHP-ban is, CSS-ben is, MySQL-ben is, angolban is (a'szem más nincs is nagyon, ami előfordulhatna..

), de most egy lépést nekem, a magamfajtának nem segítettél, csak a dzsungelbe vittél - nyilván nem rossz szándékból, hanem lelkesedésből.
Arra sem látok indokot, hogy Moshuba bökjél - sem nem szolgált rá egyébként, sem nem nincs itt annak helye, sem a teljesítmény nem igazolja...
StarWish !
Tök jó, hogy van lendületed, akaratod, elképzelésed, csak ne öncélú legyen, ha már itt ajánlod fel ezt az energiát !
Igenis hiányoznak theme- és plugin-fordítások a WP-hez. Nézz körül, hogy pl. mire lenne igény (pl 50 legnépszerűbb..), és abból válassz a népnek, és imába foglalják a kezedet..
Üdvözlettel: