Sziasztok nem tudom mi annak a lájkos pluginnak a neve amit minden bejegyzéshez automatikusan hozzá rak és lájk után az ember üzenőfalán megjelenik, hogy xyz ezt és ezt a bejegyzést lájkolta.. Hiába kerestem vagy vak vagyok vagy nem tudom de én nem találtam ilyen plugint... esetleg valaki tudna segíteni?:)Tisztelettel:
B.Norbert
Facebook lájk
Szerző mozizni, 2011-11-02 20:04 PM
4 válasz erre a témára
Elküldve: 2011-11-02 - 20:04 PM
Elküldve: 2011-11-02 - 21:06 PM
Ahol (amelyik oldalon) látod ezt a bővítményt, ott nézd meg, hogy melyiket használja éppen (általában a facebook közösségi nevű bővítménnyel találkozol). Ha te nem tudod, hogy mit keresel, akkor mi pláne csak találgatni tudjuk.
[Az is használ, ha megnézed az adott oldal forráskódját - Ctrl-U a Firefoxnál -, hogy mit is használ..
]
[Az is használ, ha megnézed az adott oldal forráskódját - Ctrl-U a Firefoxnál -, hogy mit is használ..
Könyvelőzóna - Könyvelőiroda Pécs | Ambassador Club Pécs | SZÍVORVOS/Cardiologist Pécs | WordPress2You - WordPress kezdőknek |
Elküldve: 2011-11-02 - 21:24 PM
Kicsit bővebben belenéztem ez elvileg facebook modul "sharer" és több wordpress-es oldalba bennevan pl: netszar....stb különböző facebookos blogok...
Elküldve: 2012-01-29 - 19:46 PM
Én a Facebook Like Button Plugin-t használom, teljes megelégedettséggel.
www.ezerkecske.hu/blog
www.ezerkecske.hu/blog
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó