Ugrás a tartalomhoz

Melyik tárhelyet válasszam?

6 válasz erre a témára

#1 ToNick

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-09-28 - 17:04 PM

Sziasztok!

Kinéztem magamnak 4 tárhelyszolgálatót. Mindegyiknél a havi 1 dolláros (évi 12 dollár/9 euro) csomag érdekelne. A szolgálatók a következők:

Webhostingworld
HostBig
HostBlast
M2Host

Van valamelyikőtöknek tapasztalata valamely szolgáltatóval ezek közül? Szerintetek melyiket válasszam a WordPress oldalamhoz? Mennyi látogatót bír el egy ilyen olcsó tárhely?

A válaszokat előre is köszi

#2 creativeshaman

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 141 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-09-28 - 19:45 PM

Szia,
Nem ismerős nekem egyik se de kicsit utána néztem nekik.
Nekem a HostBlast szimpatikus elsőre aztán ki tudja. Egy fórumon körbe néztem mit írnak róla nem anyázták őket szóval 1 dollárt nem sajnálnék egy hónapra érte ha mindenképpen ilyen olcsó tárhelyet akarsz. A többi sem tűnik nagyon rossznak de ez az unlimited terület korlátlan sávszélesség ez tényleg így van? Ha hosszú távra gondolkozol én azért megnézném azt is hol vannak azok a szerverek, melyik ország stb.
Elolvasnám a Policy-t milyen hangosan "káromkodhatok" az oldalon meg ilyenek. Ez sokat számít mit szabad mit nem legalábbis nálam:)
Gondold át mennyi látogatód lehet az oldalon nekem legtöbb problémát a látogatottság okozta. Amíg "nagyi" képeit posztoltam néhány látogató mellet nem volt gond de pár hónap után jött a levél, hogy vegyek vps-t meg anyám kínját mert túlterhelem az űber erős szerverüket.
Szóval szerintem ez számít a legjobban ha van remény a nagy forgalomra.
De majd úgy is meglátod és kitapasztalod.

Sok sikert...

#3 ToNick

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-09-30 - 16:54 PM

Köszi a választ. :)
Remélhetőleg nagy lesz a forgalom, egy-két ezer egyedi látogató naponta. Elbírja ezt egy ilyen olcsó szerver?

#4 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-09-30 - 18:23 PM

hogy konkrét legyek? nem.
De érdemes így kezdeni és majd ha felpörög akkor váltani nagyobbra.. Jah persze ne fizess elsőre sehova se 1 hónapnál többet amíg ki nem tapsztalod h milyen. első félévet ki lehet bírni havi1xi utalgatásokkal.
nem kis ráfaragás mikor befizetsz egy évre x % kedvezményért aztán dobhatod az egészet a kukába..
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#5 Erik

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 54 Hozzászólás:
  • Település:Pécs

Elküldve: 2011-10-06 - 11:46 AM

Havi egy dolcsiért ne várj nagy kunsztot! Én havi 8-9 körül fizettem a Hostgator-nak, aztán sorban jöttek 1-2 év után a figyelmeztetések, ultimátumok, hogy vegyek VPS-t, mert különben nem hosztolnak tovább nekem. Vettem VPS-t havi 50 dolcsiért, utána is túlterheltem a szerverüket, jött erre, hogy vegyek dedikáltat havi 180-ért. Mondtam nekik, akkor anyátok...
Végül kiderült, a problémát az okozta, hogy a Hotlink Image Protection nem működött, így a tartalmam nagy részét lopták brazil, orosz és egyéb buzeráns oldalak. Most ugyanez az oldal megfelelően konfigurált htaccess-el elfut vidáman a Webdigital-os shared szerverről, havi 1600-ért, meg még néhány oldal ugyanarról a tárhelyről, és még több ugyanarról a szerverről...
Tehát, rengeteget számít, hogy kapj egy normális support-ot az oldaladhoz, amit ezektől a nagy cégektől nem feltétlen kapsz meg, mivel hol ez, hol az fog neked segíteni a problémáidban, nem ugyanaz, aki már esetleg ismeri a nyűgjeidet.

Amúgy nem a havi 1-2 ezer egyedi látogató a nagy kérdés, hanem, hogy azok mit csinálnak majd az oldaladon? Szöveget olvasgatnak vagy videókat töltenek le? És te mennyi csilivili bizbasszal vágod tele az oldalt?

#6 Mobicom

Újonc

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 72 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-31 - 10:11 AM

Pontosan úgy van ahogy írod! :) A nagy külföldi szolgáltatók mind elég keményen korlátozzák a szolgáltatásokat. Ami természetesen érthető is, védeni kell a többi user érdekeit is. Viszont tény, hogy nagyon sok esetben egy helytelen konfiguráció tud okozni nagy terhelést, de úgy érzem, hogy megfelelő supportal ezek valóban jól kezelhetőek.

#7 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-31 - 13:35 PM

[off]
"A nagy külföldi szolgáltatók mind elég keményen korlátozzák a szolgáltatásokat." < Azért legyünk tiszták. A kis &/ nagy hazai szolgáltatók is, hisz üzletileg minél több ügyfélnek szeretné az adott szolgáltató a meglevő hw-t eladni hisz így tud bevételt szerezni. persze bővít ha szükséges, de akkor sem fog senki 'pazarolni' pl. shared host áráért dedikált gépet üzembe állítani 1 usernek. De ez így logikus csak a usecase-ből eredő szükséges szolgálatatások <> szolgáltatáscsomag sokszor nincs összhangban.

"megfelelő supportal ezek valóban jól kezelhetőek"
Ez így igaz. viszont a megfelelő support-ot is meg kell fizetni ami nagy méretekben kölcségcsökkentés néven végül indiában &/ máshol külföldön köt ki általában..
Hazai szolgáltatóknál ez persze nem játszik, de ilyenkor ez szükségszerűen árban meg szokott mutatkozni. De ez megint csak egy vitathatatlan dolog: ha valami jó amögött munka van amit meg kell fizetni valahol-valakinek :) csak ezt sokszor nem hajlandók az emberek felfogni..
[/off]
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó