Ugrás a tartalomhoz

nem tudok kapcsolódni

4 válasz erre a témára

#1 fuma

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 13 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-09-23 - 16:46 PM

Sziasztok.
Az awnetwork-ra sikerült feltelepítenem a wp-t. Már vagy ötször is átnéztem, mit csinálhattam rosszul, de egyszerüen nem tudok kapcsolódni az oldalamra. Ami hibás lehet, az a kiszolgáló név, amit nem tudok mi, a felhasználónév, vagy a domain név? De sikerült feltelepítenem, meg is néztem a tárhelyen, fent van. De ha beírom a http:// domainnév/wp- meg a többit, egyszerüen kiírja, hogy hibás. Ha tudtok valami segítséget nyújtani, azt megköszönném.

#2 KardiWeb

Törzstag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • 290 Hozzászólás:
  • Település:Kecskemét a Mercédesz város

Elküldve: 2011-09-23 - 23:41 PM

Sokat segítenél nekünk vele ha írnál domain nevet!
Ha sikerült felrakni wp-t akkor tuti jónak kell lenni a kiszolgálónévnek!

#3 fuma

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 13 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-09-25 - 18:27 PM

marcsidesign.com a domain nevem. Már teljesen belekeveredtem. Le is tiltottak egyszer a kelleténél több bejelentkezés kísérlettől De feloldották, és most már megint kétszeri kísérletem volt.

#4 fuma

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 13 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-09-25 - 18:41 PM

A hibanapló azt írja ki, hogy a publik htm nem létezik.
Amikor a totalkommanderrel feltöltöttem..., illetve most eszembe jutott valami. Tehát kitöltöttem a wp-config.sample-t és elmentettem wp-config.php névve. A másikat kitöröltem. a totalkommanderben az új kapcsolatot kitöltöttem, és kapcsolódni akartam. De nem találtam, nem láttam sehol public.html mappát, amibe fel kellett volna töltenem. Most azt keresem.

Szerkesztve Farkas Győző által: 2011-09-26 - 14:31 PM
Miért kell idézni saját magadat?

#5 fuma

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 13 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-09-25 - 19:00 PM

Mégegyszer átnéztem, végülis kapcsolódás után kellett volna feljönnie a public_html-nek. Ez nem tudom miért nem jött fel, ergo mégsem töltöttem akkor fel, de szerintem megint letilthattak, mert háromszor kísérleteztem.

Szerkesztve Farkas Győző által: 2011-09-26 - 14:31 PM
Miért kell idézni az előtted szólót? Pláne saját magadat? Szabályzat!!

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó