Sziasztok!
Szeretném bemutatni nektek talán az egyetlen tényleg jól használható privát üzenetküldő rendszert.
Letöltés
Feltelepítés után létre kell hozni egy "page"-et, mondjuk Privát üzenetek néven és a szövegdobozba betenni ezt a kódot:
[cartpauj-pm] (HTML-kénT)
Van widget-je is amit főoldalra kihelyezve piros számmal mutatja, hogy hány új privát üzenet érkezett. Ugyancsak a Widget-ből tudjuk megnézni az eddigi összes üzenetet illetve új üzenet írását is innen indíthatjuk.
Talán egyetlen hátránya van: egyszerre csak egy embert vehetünk fel címzettnek, többet sajnos nem.
Cartpauj PM
Szerző jaycee1981, 2011-09-18 07:40 AM
5 válasz erre a témára
Elküldve: 2011-09-18 - 07:40 AM
Elküldve: 2011-09-18 - 15:06 PM
Igen igen jó kis bővítmény! Köszönjük szépen a bemutatást!
Viszont ha van magyar nyelvi fájlod hozzá, szívesen vesszük ha közzétennéd!
Vagy esetleg ha tudsz linkelni azt is megköszönjük!
Ezt csak azért írtam mert lehet valaki pont ilyen bővítményt keres és esetleg
nem tud rendesen angolul vagy szeretné ha magyarul jelenne meg a lapján!
Üdv,
KardiWeb
Viszont ha van magyar nyelvi fájlod hozzá, szívesen vesszük ha közzétennéd!
Vagy esetleg ha tudsz linkelni azt is megköszönjük!
Ezt csak azért írtam mert lehet valaki pont ilyen bővítményt keres és esetleg
nem tud rendesen angolul vagy szeretné ha magyarul jelenne meg a lapján!
Üdv,
KardiWeb
KardiWeb | Weboldal készítés | Ingyen WordPress Tárhely | Ingyenes Weboldal Mérés | WP Megosztás 1.5.1
Elküldve: 2011-09-18 - 15:34 PM
Sajnos nekem nincs és nem is tudok róla, hogy lenne.
Elküldve: 2011-09-18 - 21:12 PM
Könyvelőzóna - Könyvelőiroda Pécs | Ambassador Club Pécs | SZÍVORVOS/Cardiologist Pécs | WordPress2You - WordPress kezdőknek |
Elküldve: 2011-09-21 - 19:14 PM
Győző MESTER Ezt a bővítményt is sikeresen honosította : )
Köszönjük Szépen!
Köszönjük Szépen!
KardiWeb | Weboldal készítés | Ingyen WordPress Tárhely | Ingyenes Weboldal Mérés | WP Megosztás 1.5.1
Elküldve: 2011-09-30 - 21:07 PM
Tegnap felraktam ezt a bővítményt és kicsit játszottam a style.css-el, ma azt vettem észre, hogy nem akar működni a bejegyzések előnézete és a bejelentkező oldal se. Google chrome alatt pedig ha beírom az oldal nevét akkor kiegészíti még egy ilyennel a böngésző, hogy domain név .com/cgi-sys/defaultwebpage.cgi és kiírja, hogy Template Error: The template file must be given. De már töröltem a bővítményt mégse jó pedig mást nem változtattam. Mitől lehet ez?
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó