Ugrás a tartalomhoz

troll a blogon

• Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
7 válasz erre a témára

#1 ALMAZ

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-08-28 - 13:14 PM

Üdv, új vagyok a fórumon eddig nem nagyon volt rá szükségem ,de most van 1 "troll" a blogomon folyton írogat
vendégbe.. sehogy se tudom letiltani már rendszer-moderációra várakozást rátettem , de valahogy újra ír nem tudom hogy ez hogy lehetséges???
A vendégben írást semmiféleképpen nem akarom kivenni!!!

#2 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2011-08-28 - 15:56 PM

wp-ban bővítmény

#3 ALMAZ

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-08-28 - 17:13 PM

és ez mit csinál pontosan? és a másikat hogy játszotta ki?

#4 blackbird

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 144 Hozzászólás:
  • Település:Budapest

Elküldve: 2011-08-28 - 18:38 PM

pár lehetőség a ban modulra: http://wordpress.org...?q=wp-ban&sort= . a lényege az az hogy megadott adatok alapján kitiltja egy időre az illetőt pl ip cím alapján vagy host alapján ami megvalósítás függő.

#5 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-08-28 - 18:53 PM

ha elég elszánt akkor a troll-od sajna maradni fog. Ez ilyen. El kell dönteni, hogy mennyi időt akarsz arra szánni, hogy a az idiótával foglalkozz és mennyit a hasznos tartalommal.
Pár tipp még:
Érdemes tiltani a proxy-n keresztül jövő látogatókat htaccess szabályokkal, de persze tökéletes megoldás nincs.
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#6 ALMAZ

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-08-28 - 19:28 PM

ha mindezt megcsinálom még akkor is tud írogatni? azt hogy???? lehet ki kell vennem a vendégbe írást.. pedig nagyon nem szeretném

#7 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-08-28 - 19:30 PM

hát ezaz. "Ha elég elszánt": bármit meg lehet kerülni, ha elég időt szán rá. Sajnos.
De a leg egyszerűbb, ha írhatnak a vendégek is, de ők moderációs sorba kerülnek :)
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#8 DjZoNe

Sötét WP Lovag

• Adminisztrátor
  • 1511 Hozzászólás:
  • Település:Budapest / Magyarország

Elküldve: 2011-08-29 - 15:48 PM

Nálam elő szoktak fordulni forrófejű hülyegyerekek, akik izomból irogatnak, így az az egyszerű szabály van érvényben, hogy egy elfogadott hozzászólásnak kell lennie, különben moderációs sorba kerül a hozzászólás. Ezen felül ha link van a hozzászólásban akkor egyből moderációs sorba kerül.

Ha pedig valaki "elromlik" miután beengedtük az első hozzászólást, akkor rákeresek a hozzászólásaira, és átírom az e-mail címét.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó