2. itt és most tudsz jelentkezni.
3. Felhívnám figyelmed az oldal alján található "Stáblista" linkre majd a mögötte található tartalomra.. talán érdemes lenne körülnézni.
"de nem ezeken a helyeken" akkor hol a jó életbe? Mellékesen miért zavar ez téged?
4. "Azért, mert ezt a sablont nem ők csinálták" Állította ezt valaki?
"az oldal egyéb dolgaiba is beleszólnak, pl. SEO" És ez neked fáj? Lehet hogy seo-mániákusként neked ez hű de nagy érvágás, de tudod minden rendszer használatának vannak feltételei.
Például nemes egyszerűséggel használhatod magyarul a WP-t ezen linkek nélkül: letöltöd az angol-t és lefordítod az egészet magad. Kirakhatod a saját linkedet.. Utána nyilatkozz arról, hogy ez mekkora munka. Ha láttad már megnyitva akár a fordítói felületet akkor lehet fogalmad róla..
5. Nekem úgy tűnik nem azzal van bajod, hogy az adott területen reklám van, hanem csak azzal, hogy az nem a tied. Értem, hogy ez nagy lehetőség, de nekem úgy tűnik inkább csak az irígység beszél belőled..(ez az én szubjektív véleményem..)
6. Nem azt mondtam, hogy reklámra való, hanem arra hogy bemutasson egy valós esetet. Ezért példa. Az angol verzió Gotham City-t említi ami -köztudottan- a Batman című film/rajzfilm/képregények helyszíne, tehát -ha a te kukacoskodó szemeiden át nézünk- valójában hirdetés található mindezen oldalakra:
http://www.google.hu...lient=firefox-a
Ebbe miért nem kötsz bele? Szóval bocs, de ez nem teljesen áll meg: "Ebben sincs reklám."
7. Konkrétan kijelenteni valamiről, hogy ez nem helyes és véleményt formálni így: "Szerintem ez nem helyes" két nagyon különböző dolog. Szerinted nem az. Szerintem meg igen. Na bumm 1-1..
8. Oké, a stílusod nekem furcsa..
9. 'Amúgy ebben nincs igazad'
Nem tudom mennyi idős vagy, de én már fiatalon felfogtam, hogy az igazság eszme, melyet keresünk, de a legtöbb dolognak minimum 2 oldala van..
szóval valamiről kijelenteni, hogy "nincs igazad" főleg arról, hogy "Szólj hozzá itt és kész.. " számomra nem értelmezhető.
Nincs igazam mikor azt mondom hogy szólj hozzá? Akkor ne szólj hozzá.. Nem értem mit akartál ezzel mondani.
"mert ez nem az ő tulajdonuk" Ki mondta hogy az övék? Ne lássunk már rémeket amik nincsenek ott..
"Te ezt úgy mondod, mintha én csak úgy módosíthatnám, ha ők megengedik, pedig ez nem így van"
Lehet hogy te ezt így értelmezed. De akkor -már elnézést-, de hülye vagy. Ott vannak a po ill mo file-ok és módosíthatod ahogy tetszik.
De mondjuk ha pár link miatt vagy képes veszekedni akkor szerintem a minimum, hogy fordítsd le az egészet újra és akkor rakd ki a saját linked, de más munkájának átalakításával.
"amit a közösség fejleszt"
Igen. Nem tudom te hozzájárultál-e egyetlen sorral is a fejlesztéséhez... ..remélem igen..
Nem tudom milyen bővítményeket fordítottál, mert még nem találkoztam velük.. Szóval nem tudom közkézre adtad-e őket. Ha igen, akkor gratulálok, ha nem akkor csak hencegés..
És végezetül nem tudom tudsz-e olvasni, de a szabályzatban kérik, hogy az előtted levőt ne idézd be..
Szerkesztve hgrg által: 2011-08-16 - 13:15 PM