Ugrás a tartalomhoz

- - - - -

Hogyan távolítsuk el a "A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett:" szöveget?

15 válasz erre a témára

#1 Fleith

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 2 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-28 - 23:05 PM

Sziasztok,

Amikor a hozzászólások megjelennek a facebook-on ez a szöveg is megjelenik "A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett:"
Kutakodtam és ez a hiba több sablonnál előfordult. Az ott leírtakat megnéztem a saját sablonomon (Twenty Eleven), de itt nem volt ez a hiba.Ez a plugin hibája lehet akkor vagy más probléma? A Facebook comments for wordpress-t használom. Hogyan tüntethetem ez el?
Segítséget előre is köszönöm!

Üdv Fleith

#2 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2011-07-29 - 08:16 AM

Ez a szöveg a hozzászólások végén szokott előfordulni a sablonban, és vagy a sablon beállításokban lehet kikapcsolni (ritkábban), vagy a comments.php fájl megfelelő részét kell szerkeszteni.

Valami hasonlót kell keresni:

<p><small><?php printf(__('<strong>XHTML:</strong> You can use these tags: <code>%s</code>'), allowed_tags()); ?></small>

amit így lehet kizárni:

<!--<p><small><?php printf(__('<strong>XHTML:</strong> You can use these tags: <code>%s</code>), allowed_tags()); ?></small></p>-->

Egyébként sem nagyon szerencsés dolog megengedni a hozzászólásoknál a HTML tag-ek használatát.

#3 Fleith

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 2 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-08-01 - 15:40 PM

Köszönöm szépen!

#4 manya

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-08 - 16:45 PM

Szia Győző!

Nekem ki van zárva a comments.php-ből mégis megjelenik a szöveg a bejegyzések alján. Nézd:

<!--<p><small><?php printf( __( 'You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: %s', THEME_NS), ' <code>' . allowed_tags() . '</code>' ) ?></small></p>-->

Ha egyszerűen kitörlöm ezt a sort, akkor is megjelenik. Hogy lehet ez, van vmi tipped?

Köszi előre is!

Szerkesztve Farkas Győző által: 2012-01-08 - 23:33 PM
Használd a megfelelő helyen a kód és/vagy idézet tag-eket, légyszíves.

#5 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-08 - 17:00 PM

nem a comments.php jeleníti meg azt a részt? felülírja egy plugin pl?
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#6 manya

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-11 - 20:38 PM

Üzenet megtekintéseIdézés: manya - Dátum: 2012-01-08 - 16:45 PM

Szia Győző!

Nekem ki van zárva a comments.php-ből mégis megjelenik a szöveg a bejegyzések alján. Nézd:

<!--<p><small><?php printf( __( 'You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: %s', THEME_NS), ' <code>' . allowed_tags() . '</code>' ) ?></small></p>-->

Ha egyszerűen kitörlöm ezt a sort, akkor is megjelenik. Hogy lehet ez, van vmi tipped?

Köszi előre is!

Szia Győző!

Kezdő fórumozó vagyok, ezért nem értem mit jelent a "használjam a megfelelő helyen a kód és/ vagy tag-eket". Rosszul tettem, hogy bemásoltam ide? Teljes igyekezetemen azon vagyok, hogy megfeleljek a fórumozási feltételeknek, csak itt most nem tudom mit nem csináltam helyesen.

Egyébként a problémámra van valami tipped? Még azóta sem tudtam megoldani sajnos, hogy eltűnjön a bejegyzések alól az a HTML-es vacak.

Köszönöm előre is!!
Anita

#7 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2012-01-11 - 21:20 PM

Kedves manya, aki közben Anita is! :)

Semmi gond, hogy beidézted, csak a szerkesztőben található ikonok használatával jelezheted, hogy idézetről van szó, vagy kódrészletről éppenséggel.

Látjuk az igyekezetet, de a Fórumszabályzat átolvasását nem annyira... :) :)

Hgrg már adott ötletet, de te még mindig nem közölted, hogy melyik sablonról van szó, melyik wp verziót használod. Látatlanban csak mindenki vagdalkozna.

#8 manya

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-11 - 21:34 PM

valóban nem olvastam el tüzetesen a szabályzatot, bocsi és köszi a helyrerángatást :)

és tényleg, hgrg írt is csak annyira sügér vagyok hogy nem tudtam kódolni

szal: van pár pluginem (breadcumb nxt, wp super editor, social media widget, stb) de nem a bejegyzésekhez kapcsolódnak, az alap benne

wp 3.3.1-et használok, a sablont én szerkesztettem artisteer-ben...

#9 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-12 - 00:43 AM

azt, hogy mi 'kapcsolódik bejegyzéshez' csak code review -> működés elemzés után tudod biztosan megmondani.
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#10 manya

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-15 - 10:37 AM

köszi, de sajnos fogalmam sincs mi az a code review - működés elemzés
az egy plugin, vagy mifene?

#11 manya

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-04 - 17:51 PM

sziasztok!

a "következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett" szöveget továbbra sem tudtam eltávolítani, tudtok benne segíteni?

hgrg ajánlotta, hogy vizsgáljam meg code review-vel, de lövésem sincs mi az...

#12 Elfi

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 16 Hozzászólás:
  • Település:Budapest

Elküldve: 2012-02-07 - 01:18 AM

:) én sem találom.. nem is találom..
Az a gond, hogy bár ingyenes dolog, de ha lövésed sincs, mint nekem sem, akkor ne akarj örömöt magadnak..
Ha kérdezünk azoknak akik tudják bosszantató, De, kérdezem én Off nélkül: Ti evvel születtetek?
Nem akarom magam kitiltani, nem is vagyok hozzátok képest fiatal. csak amikor én tanultam nem volt kötelező az Angol, ma meg azért egy számítógépes angolnál, több kel ehhez a wordpress-hez. Mert azt látom nagyon jól van elmondva a Codex, is csak meg kéne érteni..
Meg ugye 3.3.1-nél tartunk, nem minden van ott, a rengeteg plugin, meg lassít, ha fizetős, ha nem a server-ed.. :(
Ha ,ez gond volt, akkor inkább töröljétek ezt de ne tiltsatok ki ezért.. köszi..

Szerkesztve Elfi által: 2012-02-07 - 01:23 AM

#13 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1418 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-07 - 09:29 AM

Emberek, akit érdekel és akar vele foglalkozni, az keres és talál. Mi sem így születtünk. (Bár Mano-nál vannak kétségeim :D )

Ha Chrome vagy Firefox a böngészőtők, akkor töltsétek le hozzá a Firebug nevű programot, mely segíthet tájékozódni akódban.

Továbbá logika sem árt. Nem leszólásként, oktatásként mondom:
Mit keresünk? Kommenteknél az engedélyezett kódot.
Kommenteknél? Igen, akkor először a root/wp-content/themes/megjelenesem/comments.php-t nézem meg.
Megtaláltam? Elvileg igen, hisz a komment szövegbeviteli mezője alatt/fölött kell lennie.
Ha nem, akkor megnézem, hogy a single.php-nél a bejegyzések után, mi hívja meg és honnen a kommenteket. ( valami php-s cucc, amibe bennevan a comment szócska.) Megnézem az honnan hívja és melyik fájlt. Majd abba megnézem hol van és módosítom.

Ötlet: Ezek a kódok elvileg ilyen keretbe vannak:
<code> </code/>

Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog

#14 manya

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-07 - 21:43 PM

"logika sem árt?" hmm... nem értem miért gondolod syska, hogy nem logikával közelítjük a kérdést, na mindegy nem kommentelem nem erről szól ez a fal...

köszi az utat, amit javasoltál, bejártam már és sajnos nem találtam nyomot

Elfi! figyelmedbe ajánlok egy baltamódszert:
mivel nem jöttem rá, hogy mi vezérli ezt az egészet, és "kikapcsolni" nem tudtam ezért töröltem a szöveget, úgy, hogy poedit nevű progival szerkesztésre megnyitottam a wp-content\languages\hu_HU.po nevű fájlt, rákerestem az érintett szövegrészre és a magyar részbe egy space-t tettem a helyére :)

tudom, bunkó módszer de jobbat nem találtam és így legalább eltűnt az a zavaró kriksz-krakszos szöveg

#15 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1418 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-07 - 22:57 PM

Ha adsz linket, megmondom, miként tüntetheted el.
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog

#16 manya

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 17 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-10 - 20:51 PM

Üzenet megtekintéseIdézés: syska - Dátum: 2012-02-07 - 22:57 PM

Ha adsz linket, megmondom, miként tüntetheted el.

még egyenlőre localhoston van, hamarosan felteszem a webre és élni fogok a felajánással!

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó