Ugrás a tartalomhoz

WordPress 3.2

23 válasz erre a témára

#21 polly

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 57 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-21 - 10:41 AM

köszi! csak az a baj, hogy én a word-press.hu - ról töltöttem le azúj verziót és azt telepítettem. tehát minden magyar nyelvi fájl benne van. a wp-config is olyan, mint ahogy írod az oldaladon.
mégis valamiért angolul beszél...

ugyan így csináltam már több wordpress oldalt és sosem volt ilyen probléma. egyszerűen nem tudom, miért nem tud magyarul?!

#22 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2011-07-21 - 13:42 PM

Ha most tetted fel szűzen, akor még nem annyira hemzseg rajta a tartalom, tehát érdemes újra, szűzen felrakni.

Távolíts el minden fájlt a tárhelyedről (.htacces-t is), távolítsd el az adatbázisát is, hozz létre egy új adatbázist neki, és a http://hu.wordpress.org-ról letöltött verzióval fuss neki ismét a telepítésnek.
A wp-config.php fájlt, vagy a wp-config-sample.php fájlt ne te szerkesztgesd kézzel, hanem engedd dolgozni a telepítőjét.
Egy nagyon részletes telepítési leírás található magyar nyelven az előbb megadott honlapon.

#23 polly

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 57 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-21 - 13:56 PM

na most sikerült!! köszi a tippeket. valószínűleg a wp-config fájlban nem tetszett neki valami. azt újra megcsináltam és most magyar lett!

#24 Guest_Mrdeeds_*

• Guests

Elküldve: 2011-12-02 - 00:38 AM

Sziasztok

viszonylag új vagyok a wordpress ben most feltelepítettem a 3.2.1 es Wp -t ez a verzió nagyon bejön csak feltettem a font2.0 plugint s egy óriási hibaüzenetet dob ki nekem

Kép

Ha tudnátok segíteni vagy elmondani hogy mit kéne kb javitani hol esetleg, nagyon hálás lennék.

(Ha rossz helyre írtam kérlek jelezzetek !)

Tisztelettel Mrdeeds

Új válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó