Ugrás a tartalomhoz

WordPress 3.2

23 válasz erre a témára

#1 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1418 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-05 - 00:06 AM

Üdv! Kidobták a 3.2-t.

Valaki frissített már?
Tapasztalatok?
Nyelvi fordítás? :)

(Ok túl sokat kérdezek. :D )
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog

#2 hunor

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-05 - 11:08 AM

Én arra vagyok kíváncsi, hogy ilyen nagyobb horderejű frissítésnél mennyit érdemes várni? Várjak, amíg az összes pluginem 3.2 kompatibilis lesz? Az sok hónap. Mire figyeljek? Jártam már úgy a Flipping Book pluginnel (Page Flip Image Gallery), hogy törölni kellett, majd UGYANAZT visszainstalltam és működött az új WP verzió alatt. Holott a veziótámogatásnál még mindig egy "ősrégi" WP-re hivatkozott csak.
Szerencsém volt, de ez nem mindig van így.
Nem akarok úgy járni, hogy sorra ki kell kapcsolnom a 3.1.4 alatt működő plugineket.

#3 DjZoNe

Sötét WP Lovag

• Adminisztrátor
  • 1511 Hozzászólás:
  • Település:Budapest / Magyarország

Elküldve: 2011-07-05 - 11:57 AM

A tengeren túlon tegnap a függetlenség napját ünnepelték,
és ennek örömre kiadásra került a következő WordPress verzió.

Mivel nyelvi állapotokról folyamatosan készültek csomagok (beta1,beta2,rc1,rc2,rc3),
így közben lehetett tesztelni. A fordítás természetesen készen van, ahogy itt látható is:
(reggel 8 óta kint van a csomag)

http://word-press.hu...seg-napja.blog/

#4 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • 1418 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-05 - 12:53 PM

Amúgy a Twenty Ten sablon nálam nem lett valid. Hibát nem talál, csak értelmezhető pár részletet.

Az Ajaxos táblakezelés mit takart az RC2-ben? Nem próbáltam, de kíváncsivá tett. :)
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!

#5 DjZoNe

Sötét WP Lovag

• Adminisztrátor
  • 1511 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-05 - 12:57 PM

Nem RC2, hanem 3.1 beta2 -ben volt.

Azt takarja, hogy az admin valamennyi táblázatos rendező formja, a bejegyzés rendezőtől kezdve a taxonómia oldalakig (kategória, címke, stb) ajaxal működött, oldal újratöltés nélkül. Ez egyelőre kikerült, de folyamatosan dolgoznak rajta.

#6 Guest_deepwater_*

• Guests

Elküldve: 2011-07-07 - 23:33 PM

Nálam sajnos besz@rt a halott. Kivülről nézve jó a 3.2, de ha szerkeszteni akarok bármit, akkor a kép harmónikaszerűen összecsukódik és gyakorlatilag használhatatlan lett. Találkozott valaki már ezzel, van valami megoldási ötlet?

#7 DjZoNe

Sötét WP Lovag

• Adminisztrátor
  • 1511 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-08 - 08:36 AM

Valamivel konkrétabban?

PHP verzió? MySQl verzió? Memória limit? Sablon? Ez admin rész, vagy külső felülelt stb.

#8 Guest_deepwater_*

• Guests

Elküldve: 2011-07-08 - 09:24 AM

Alap sablon, új, erős gépen van. A PHP és a MySQL verziókat nem tudom, de nem gagyi helyen vagyok és eddig minden korábbi frissítés hibátlan volt nálam. A gépem is erős, 2 magos proci, 4 GB RAM, Windows7. A külső felület most is ok, de ha bemegyek az adminba, akkor 1 sec után a kép harmónikaszerűen összecsúszik. Kellő tököléssel így is használható, de mire rájövök, hova is klikkeljek a harmónikán belül, addigra kihullik a maradék hajam.

#9 DjZoNe

Sötét WP Lovag

• Adminisztrátor
  • 1511 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-08 - 13:41 PM

Nem a te géped érdekel, hanem a szerver, amin fut.
Nem érdekel, hogy gyagyi vagy nem, konkrétumot szeretnék látni, ha segítséget akarsz, akkor megosztod velünk azokat amiket kértem, és nem esti mesét mondasz, mert abból semmit nem tudunk meg.

A "harmónika" pedig nem konkrétum, akárhányszor is írod le.

#10 Guest_deepwater_*

• Guests

Elküldve: 2011-07-08 - 14:45 PM

sql:Szerver verzió: 5.0.51a-24+lenny4-log
php: 5.2
Bocs, ehhez nem vagyok elég hozzáértő, meg kellett kérdeznem. "Harmonika" = Összecsúszik az admin felületen a szerkeszteni kívánt oldal teljes szerkesztő felülete kb 8cm-esre (vízszintesen). Függőlegesen marad a méret.
Ha már úgyis itt vagyok: A bejegyzések oldalaom kívül az összes többi oldalon eltűnt az oldalsáv. Hova írjam be a <? get_sidebar, stb-t, hogy minden oldalamon újra legyen? Az új, 2011-es alapsablont használom.

Szerkesztve mano által: 2011-07-08 - 21:09 PM
Soha ne idézd be a közvetlen előtted lévő hozzászólását!

#11 blackbird

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 144 Hozzászólás:
  • Település:Budapest

Elküldve: 2011-07-10 - 14:06 PM

nálam minden gond nélkül frissült a wordpress a legújabb verzióra:)

#12 mano

the thing froM ANOther world

• Moderátor
  • 2598 Hozzászólás:
  • Település:Miskolc az Acélváros

Elküldve: 2011-07-10 - 18:06 PM

furcsa a 3.2, főleg az adminja rettentő szokatlan még... :o

#13 kozmokrator

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 53 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-11 - 19:22 PM

Nekem tetszik az új verzió, és valóban gyorsabban töltődnek be a dolgok az admin-felület alatt. Egyelőre nem tapasztaltam hibát.

#14 zgabor

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 20 Hozzászólás:
  • Település:Budapest

Elküldve: 2011-07-12 - 13:55 PM

Lehet, hogy én nem frissítettem jól, de többszöri újratelepítés után, több böngészőben is azt tapasztaltam az adminban, hogy új bejegyzés írásakor a vizuális szerkesztő nem tölt be, html szerkesztő jön be alapból és fehér színnel jeleníti meg a beírt betűket, amit csak, ha kijelölök akkor látok a szerkesztő fehér háttere miatt. Ugyanitt az új bejegyzés írásánál a címkéket sem tudom hozzáadni csak az összes bejegyzésnél a gyors szerkesztőnél.
Nem tudom, hogy mi lehet a gond vagy nem csak nálam ilyen?

#15 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2011-07-12 - 20:49 PM

Az összes bővítményt kapcsold ki, és nézz rá a Twenty Eleven (alap) sablonnal. És/vagy telepítéskor ne a régi wp-config.php fájlt használd, hanem engedd, hogy a telepítő a beírt adatokkal hozza létre (telepítse).

#16 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • 1418 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-17 - 19:44 PM

Most frissítettem egyik oldalam 3.2.1-re. A pluginek frissítésével kezdtem, majd a fő rendszerével. Nem tapasztaltam semmi fennakadást, simán lefutott minden frissítés. Az új admin kicsit szokatlan és nekem kicsit túl szürkés. :) Egyéb gyorsulást, instabilitást, hibákat nem tapasztaltam.

#17 gnora

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 54 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-19 - 16:13 PM

Most telepítettem a WP 3.2 magyar verzióját (újonnan, nem frissítés volt), mégis angolul beszél az admin felület. Miért? Hogy tudom átállítani magyarra?
Köszi a választ!

#18 gnora

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 54 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-19 - 16:46 PM

Tárgytalan, megoldódott. Leszedtem mindent, és újraraktam az egészet, és így már jó volt.

Szerkesztve Farkas Győző által: 2011-07-19 - 17:03 PM
Miért kell idézni az előtted szólót? Pláne saját magadat? Szabályzat!!

#19 polly

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 57 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-21 - 09:35 AM

Üzenet megtekintéseIdézés: gnora - Dátum: 2011-07-19 - 16:13 PM

Most telepítettem a WP 3.2 magyar verzióját (újonnan, nem frissítés volt), mégis angolul beszél az admin felület. Miért? Hogy tudom átállítani magyarra?
Köszi a választ!

sziasztok! nekem is ilyen problémám van, pedig már nem először telepítem a wordpresst... én már kétszer újraraktam és mégis, még mindig angol. tudnátok mondani erre valami megoldást?
köszi!

#20 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3948 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2011-07-21 - 10:02 AM

http://www.wordpress...ul-a-wordpress/

Új válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó