Üdvözlöm a hozzáértőket!
Lenne egy nagy problémám. Adott egy oldal, ahol aktiváltam a multisite funkciót. Megy is a dolog, 4 aloldal létrehozva, mindegyik működik rendesen. Viszont mióta átálltunk, azóta a több cikkíró nem tud <iframe> és egyéb kódokat beszúrni. Az oldal kigyomlálja a szövegből.
Így a youtube videók sem jelennek meg. Admin jogosultsága van a legtöbb embernek, de így sem tudnak megjelentetni beágyazott dolgokat. Nálam szuperadmin-ként minden működik rendesen, de senki másnál nem.
Már megpróbáltam a szövegszerkesztőt is lecserélni (bár ez inkább csak kínlódás volt), de persze a probléma nem oldódott meg.
Átnéztem a beállításokat is, de nem találtam erre utaló lehetőséget. Elvileg nincs tiltva a kódbeágyazás.
Ha van valakinek ötlete, javaslata, kérem ossza meg velem.
Kódgyomlálás
Szerző chaby, 2011-07-04 10:55 AM
4 válasz erre a témára
Elküldve: 2011-07-04 - 10:55 AM
Elküldve: 2011-07-04 - 23:18 PM
a wp ne javítsa az XHTML kódokat és kapcsoljátok ki a vizuális szerkesztőt...
Elküldve: 2011-07-05 - 17:05 PM
Idézés: hgrg - Dátum: 2011-07-04 - 23:18 PM
a wp ne javítsa az XHTML kódokat és kapcsoljátok ki a vizuális szerkesztőt...
Köszi. A kódjavításnak utánanézek. A vizuális szerkesztőt sajna nem kapcsolhatom ki. Nem szeretnének érte a kollégák, sajnos nekik nagyon kell. Legalábbis abban szoktak cikket írni, nem fekszik nekik a kódnézet.
Elküldve: 2011-07-05 - 17:07 PM
Még egy kezdő kérdés. Hol lehet ki/be kapcsolni azt, hogy a wordpress javítsa az XHTM kódot?
Elküldve: 2011-07-25 - 19:49 PM
Beállítások/írás/ >> Formázás: "A WordPress automatikusan javítsa ki a szabálytalan XHTML kódot" pipa ki
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó