Ugrás a tartalomhoz

Kódgyomlálás

4 válasz erre a témára

#1 chaby

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 12 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-04 - 10:55 AM

Üdvözlöm a hozzáértőket!

Lenne egy nagy problémám. Adott egy oldal, ahol aktiváltam a multisite funkciót. Megy is a dolog, 4 aloldal létrehozva, mindegyik működik rendesen. Viszont mióta átálltunk, azóta a több cikkíró nem tud <iframe> és egyéb kódokat beszúrni. Az oldal kigyomlálja a szövegből.
Így a youtube videók sem jelennek meg. Admin jogosultsága van a legtöbb embernek, de így sem tudnak megjelentetni beágyazott dolgokat. Nálam szuperadmin-ként minden működik rendesen, de senki másnál nem.
Már megpróbáltam a szövegszerkesztőt is lecserélni (bár ez inkább csak kínlódás volt), de persze a probléma nem oldódott meg.
Átnéztem a beállításokat is, de nem találtam erre utaló lehetőséget. Elvileg nincs tiltva a kódbeágyazás.
Ha van valakinek ötlete, javaslata, kérem ossza meg velem.

#2 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-04 - 23:18 PM

a wp ne javítsa az XHTML kódokat és kapcsoljátok ki a vizuális szerkesztőt...
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#3 chaby

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 12 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-05 - 17:05 PM

Üzenet megtekintéseIdézés: hgrg - Dátum: 2011-07-04 - 23:18 PM

a wp ne javítsa az XHTML kódokat és kapcsoljátok ki a vizuális szerkesztőt...

Köszi. A kódjavításnak utánanézek. A vizuális szerkesztőt sajna nem kapcsolhatom ki. Nem szeretnének érte a kollégák, sajnos nekik nagyon kell. Legalábbis abban szoktak cikket írni, nem fekszik nekik a kódnézet.

#4 chaby

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 12 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-05 - 17:07 PM

Még egy kezdő kérdés. Hol lehet ki/be kapcsolni azt, hogy a wordpress javítsa az XHTM kódot?

#5 Lazarevics

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-07-25 - 19:49 PM

Beállítások/írás/ >> Formázás: "A WordPress automatikusan javítsa ki a szabálytalan XHTML kódot" pipa ki

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó