Ugrás a tartalomhoz

weboldal átírányítva?

2 válasz erre a témára

#1 reszter

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 27 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-05-11 - 13:56 PM

Szerettem volna a weboldalam URL-jét (www.badacsony-szallas.net) a keresőkhöz adni. Az egyik ilyen oldalon elemezték az oldalam és azt találták, hogy átirányítás történik, így nehezebben követik a robotok és javasolták,hogy ezt szüntessem meg. Én tudtommal nem kértem átirányítást,hol lehet utána nézni, hogy történik-e és hogyan szüntessem meg, hogy minél keresőbarátabb legyen a honlap?

#2 mano

the thing froM ANOther world

• Moderátor
  • 2598 Hozzászólás:
  • Település:Miskolc az Acélváros

Elküldve: 2011-05-11 - 15:31 PM

a google-ben benne van, ez a lényeg (más kereső nincs) :)

#3 norbibo

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-05-12 - 10:36 AM

Üzenet megtekintéseIdézés: reszter - Dátum: 2011-05-11 - 13:56 PM

Szerettem volna a weboldalam URL-jét (www.badacsony-szallas.net) a keresőkhöz adni. Az egyik ilyen oldalon elemezték az oldalam és azt találták, hogy átirányítás történik, így nehezebben követik a robotok és javasolták,hogy ezt szüntessem meg. Én tudtommal nem kértem átirányítást,hol lehet utána nézni, hogy történik-e és hogyan szüntessem meg, hogy minél keresőbarátabb legyen a honlap?

Pedig az átirányítás rendben van. (Ezzel az operátorral lellenőritheted a Google-ben, hogy milyen oldalak vannak beindexelve: site:badacsony-szallas.net)

A többi keresővel tényleg felesleges foglalkozni, esetleg a Bingre gyúrhatsz rá. Viszont nagy forgalmat ne remélj onnan sem.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó