Wordpress Megosztás Plugin
Elküldve: 2011-03-31 - 15:54 PM
Elkészítettem részetekre egy Megosztás bővítményt.
Bekapcsolás után megjelenik mind a főoldalon mind a teljes cikkeknél.
Azért így írtam meg mivel vannak oldalak ahol nincs "bővebben" link és nem olyan hosszú a cikk.
Beállítási lehetőségek nincsenek. "Idővel lesznek".
A bővítménnyel a Facebook, Twitter, IWIW, Startlap, Citromail, Tumblr -en oszthatjuk meg a cikkeket.
Weboldal, Verziókövetés, Letöltés:
http://blog.idesigns...ztas-bovitmeny/
Használjátok örömmel!
Amennyiben hibát találtok vagy esetleg valamit módosítanátok benne, Írhattok ide is és a weboldalamra is.
Üdvözlettel:
@KardiWeb
Elküldve: 2011-06-10 - 19:50 PM
Pár hibát javítottam benne:
Eltávolítottam a load_plugin_textdomain -t
és most már css-t használok a képek megjelenítésére.
Idáig csak simán img html tag-gal voltak meghívva.
A Késöbbi tervek:
Adminisztrálható felület, több magyar megosztó hely
beillesztése. Persze ahogy időm engedi!
Letöltés
Elküldve: 2011-06-28 - 09:36 AM
Viszont hiába telepítettem, sehol nem találom a kezelőjét. A menüben semmi változás. Hova tűnt? A hozzászólásoknál sem jelent meg. Még jó, hiszen be sem tudtam kapcsolni.
Egy kis segítség kellene.
Elküldve: 2011-07-25 - 00:23 AM
Csak bekapcsolom és már ott is van a főoldalon, és a bejegyzéseknél is!!
Én csak egy kódot ajánlok, amivel manuálisan is el lehetne helyezni a megosztás gombokat:)
Elküldve: 2011-09-04 - 22:09 PM
Én azt nem értem, hogy mi a különbség a like-gomb és a megosztás között, hogy csak a facebooknál maradjak.
Elküldve: 2011-09-04 - 22:48 PM
Elküldve: 2011-09-05 - 04:43 AM
Próbálgattam az elmúlt hónapokban, több-kevesebb sikerrel. Nem értem az egésznek a filozófiáját és a műk elvét sem. És, mivel az elvek embere vagyok, ha valamit nem tudok, akkor vége... Tehát már a kipróbálásnál elbukott az ügy. És ezt nem bosszantásként írom; valószínűleg nagy türelem kell hozzám... Minden jót!
Szerkesztve Farkas Győző által: 2011-09-05 - 07:55 AM
Megtennéd, hogy nem idézed az előtted hozzászólót? Köszönjük!
Elküldve: 2011-09-05 - 08:21 AM
A Megosztásnál az egyik, vagy a másik rendszerben általad, vagy más által közzétett tartalmat megosztod az egyik, vagy a másik felületeden, és ott is közzéteszed. A megosztás lehet saját tartalom, de lehet egy más által megjelenített tartalom is. (A tartalom alatt a cikken túl akár lehet videó-, audió, kép- vagy egyéb tartalom is.
A WordPress és a Facebook közötti kapcsolat zökkenőmentességéért felelnek a funkcionális (Like-, Megosztom, stb.) bővítmények.
A filozófiája (egyszerűsítve) nem túl bonyolult: minél több értékesnek, érdekesnek vélt tartalom megosztása minél több emberrel, viszonylag kevés energiaráfordítással (néhány kattintással). [Egy példa, az elvek kedvéért: a Facebookon olyan ismerősöket gyűjtesz, vagy olyanokhoz csatlakozol, akik a "Szeretem az anyósomat, ha jó távol van tőlünk" csoporthoz tartoznak.
A WordPress alapú honlapod egy "Az asszonyok neutrális áramlástana a Boyle-Mariotte-törvény tükrében" témájú tudományos jellegű oldal, melynek olvasótábora talán éppen ellentétes a FB olvasótáboroddal.
A WordPress honlapodon megjelenik egy írás, amelyről úgy gondolod, hogy mindkét csoportnál érdeklődésre tart számot ("Hogyan tisztítsunk papucsot az ágy alatt, ha az asszony van távol, de az anyós közeleg" címmel), akkor a WordPressen megjelent cikk, hozzászólásokkal együtt, vagy anélkül is, pár kattintással megjeleníthető a FB-on (és vica versa). Ezzel megnöveled mind a WP, mind a FB oldalak látogatottságát, mert az egyik vagy másik táborból átnéznek, hogy mi is zajlik más helyeken.]
Elküldve: 2011-09-05 - 10:01 AM
Elküldve: 2011-09-05 - 13:06 PM
Igazad van, de néha nem látszódik a fától az erdész.
Akit pedig érdekel, az majd ripityára szedi, ha úgy gondolja.
A hamutartót kitakarítjuk, anélkül, hogy letörnénk, nagygenerálra meg szervízbe visszük (hacsak meg nem tanulunk néhány dolgot).
Elküldve: 2011-09-06 - 15:27 PM
Beszélgethetünk erről a pluginról, de sajnos nem elérhető. ("A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) dev.idesigns.hu helyen.)
Ha esetleg a tud valaki új elérhetőséget az közzé tehetné eme gyöngyszemet. Köszönöm.
Elküldve: 2011-09-08 - 13:38 PM
Az Utóbbi időben teljes átalakításon megy keresztül a www.idesigns.hu
A Megosztás bővítmény innen letölthető: http://www.idesigns....y/megosztas.zip
Elnézést a kellemetlenségért!
Üdv,
KardiWeb
Elküldve: 2011-09-11 - 19:51 PM
Elküldve: 2011-09-14 - 10:21 AM
Tőltsd le újra arról a linkről amit fentebb megadtam!
Mappa névvel volt gond. Mostmár működik rendesen.
Fejlesztés során mindig a két alapsablonhoz igazítom a bővítmény megjelenését.
Jelenlegi verzió: 1.4.1
Készül az adminisztrációs felület azért kapott +1 verziószámozást.
1.5-ös verzió már teljes egészében tartalmazni fogja az admin felületet.
További tervek melyek a későbbiekben lesznek megvalósítva:
Többnyelvűsítés, jQuery bevezetése.
Szerkesztve KardiWeb által: 2011-09-14 - 10:25 AM
Elküldve: 2011-09-14 - 10:55 AM
Elküldve: 2011-09-17 - 17:08 PM
Ha bárminemű probléma lépne fel, keress fel nyugodtan! Ez mindenkire vonatkozik!
Elküldve: 2011-09-19 - 08:12 AM
Én letöltöttem a plugint, bekapcsoltam, és ennyit csinál:
Megosztás
Megkezdődött a Megosztás bővítmény adminisztrációs felületének elkészítése...
Még folyamatban van a programozása, vagy vmi lépést én hagytam ki?
Köszi a választ!
Elküldve: 2011-09-21 - 19:05 PM
A Bővítmény tökéletesen működik!
Az admin felület programozása kezdődött meg.
Attol front-end oldalon müködik a megosztás.
Elküldve: 2012-01-23 - 13:05 PM
Elküldve: 2012-01-24 - 09:12 AM
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó