Sziasztok!
Lehetséges olyat építeni az oldalba, hogy jobb klikkelést nem engedélyezi? Mivel a konkurens cégek szeretik a weboldalunkról lemásolni illetve a képeket felhasználni, amit magunk szerkesztettünk.
Valami megoldást szeretnék rá.
Jobb klikk tiltása?
Szerző wyktor, 2011-03-07 00:39 AM
6 válasz erre a témára
Elküldve: 2011-03-07 - 00:39 AM
Elküldve: 2011-03-07 - 08:41 AM
Több megoldás is van. Amit én ajánlok: A kép közepére egy áttetsző, de még kivehető vízjel elhelyezését ajánlom. Amennyiben ez is megjelenik az Ő oldalukon, akkor jogi lépéseket.
A képeket és szöveget nem lehet teljes körűen védeni, így a jobb klikk letiltása csak a nagyon amatőr 'tolvajokat' fogja megállítani.
A képeket és szöveget nem lehet teljes körűen védeni, így a jobb klikk letiltása csak a nagyon amatőr 'tolvajokat' fogja megállítani.
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog
Elküldve: 2011-03-07 - 08:47 AM
Hát csak ezt tudom tenni:) Köszönöm segítségedet
Elküldve: 2011-03-07 - 09:36 AM
Csak a képeket másolják vagy a tartalmat is?
A tartalomra van egy jó kis megoldásom.Próbáld ki a szobafestes.biz oldalon,hogy kimásolsz bárhonnan egy szöveget és beilleszted valahova.
A másolt szövegben meg fog jelenni egy link.Persze ezt is el lehet távolítani,de aki csak lopja a tartalmat arra is lusta lesz,hogy megnézze mit illeszt be.
Néhány plugin a kép védelemére,de ez sem 100%-os:
http://wordpress.org...mage+copy&sort=
És igen plusz a vízjel ahogyan syska is írta.
A tartalomra van egy jó kis megoldásom.Próbáld ki a szobafestes.biz oldalon,hogy kimásolsz bárhonnan egy szöveget és beilleszted valahova.
A másolt szövegben meg fog jelenni egy link.Persze ezt is el lehet távolítani,de aki csak lopja a tartalmat arra is lusta lesz,hogy megnézze mit illeszt be.
Néhány plugin a kép védelemére,de ez sem 100%-os:
http://wordpress.org...mage+copy&sort=
És igen plusz a vízjel ahogyan syska is írta.
Elküldve: 2011-03-07 - 10:00 AM
egyértelműen vízjel!!!
Elküldve: 2011-03-07 - 13:23 PM
vízjelet bele
meg esetleg HTML megjegyzéseket hogy <!-- EZ A SZOVEG INNEN SZARMAZIK STB HA NEM ITT TALALOD MEG AKKOR LOPOTT
-- > azt csoki
illetve egy elég durva megoldás: javascripttel iratod ki minden szövegedet, de természetesen azt is le lehet lopni ahogy mindent...
Elküldve: 2011-03-08 - 09:06 AM
Javascripttel vírusos kódot meghívni.
A te oldalad aljába elhelyezel egy 'kikapcsoló' kódot, amitől így végül nem történik meg a vírusos script lefuttatása. Ő lemásolja a tartalmat, a vírusos script meghívásával, de nála nem lesz meg a 'kikapcsoló'. Google szépen bünteti, tiltja. 
(Fantáziáltam na...)
(Fantáziáltam na...)
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó