Sziasztok!
Kerestem, de sajnos nem találtam választ. Azt kellene megoldanom, hogy az oldalam menüjéből (TwentyOne téma) bizonyos elemek csak bejelentkezett - vagy egyéb módon azonosított - felhasználók számára legyen látható. Aki csak úgy vendégként böngész, annak ne. Van erre egyszerű megoldás?
Köszönöm a válaszokat előre is,
--Trifo
Menü elemek elrejtése
Szerző trifo, 2011-02-07 14:42 PM
5 válasz erre a témára
Elküldve: 2011-02-07 - 16:57 PM
Azért meg lehet találni:
http://www.google.hu...d=ivns&filter=0
Ehhez mondjuk valóban már ismerni kell a site: megoldást amivel egy adott oldalon keres az ember.
De ha kicsit más irányba nézünk: a szakma nyelve az angol. Angolul minden fellelhető nagyjából
kivételek azért akadnak persze, de érdemes megnézni:
csak: only
bejelentkezett: logged in
felhasználó: user
No ezeket a wordperss szócska után beírjuk szép sorba és máris megkapjuk a kívánt függvényt 1. találati helyen.
http://www.google.hu...d=ivns&filter=0
Ehhez mondjuk valóban már ismerni kell a site: megoldást amivel egy adott oldalon keres az ember.
De ha kicsit más irányba nézünk: a szakma nyelve az angol. Angolul minden fellelhető nagyjából
csak: only
bejelentkezett: logged in
felhasználó: user
No ezeket a wordperss szócska után beírjuk szép sorba és máris megkapjuk a kívánt függvényt 1. találati helyen.
Elküldve: 2011-02-20 - 17:50 PM
Idézés: hgrg - Dátum: 2011-02-07 - 16:57 PM
De ha kicsit más irányba nézünk: a szakma nyelve az angol.
Új vagyok, keresgélő stádiumban...
Jó a javaslatod, egy bibije van, hogy a válasz is angol lesz, és azt érteni kéne... nem mindenki tud, sajnos angulul... Nekem még oroszt tanítottak pl. az iskolában, nem volt ilyen luxus, mint ma... Igaz, ragadt rám itt-ott ez-az, de egy komplett angol oldallal nem boldogulok. A fordító meg csak támpont, de nem értelmez...
No megyek, keresgélek tovább, és bocs, hogy elmondtam a véleményemet...
Elküldve: 2011-02-20 - 20:35 PM
@Eliza:
értelek, hogy nem fűlik hozzá a fogad, de szerintem oroszul is találsz ezt-azt..
amúgy pedig nehogy azt hidd, hogy nekem a kezembe adták a nyelvvizsgámat. Szívtam vele, szar tanáraim voltak, külön órára jártam és a leg fontosabb: a weben tanultam. a szókincsem 90%a a dokumentációk bogarászásából ill. a webszótárak böngészéséből állt... próbálkozni kell és folyamatosan fejlődni, máshogy nem megy. (mondom ezt 20 évesen
)
értelek, hogy nem fűlik hozzá a fogad, de szerintem oroszul is találsz ezt-azt..
amúgy pedig nehogy azt hidd, hogy nekem a kezembe adták a nyelvvizsgámat. Szívtam vele, szar tanáraim voltak, külön órára jártam és a leg fontosabb: a weben tanultam. a szókincsem 90%a a dokumentációk bogarászásából ill. a webszótárak böngészéséből állt... próbálkozni kell és folyamatosan fejlődni, máshogy nem megy. (mondom ezt 20 évesen
Elküldve: 2011-02-20 - 21:14 PM
@hgrg!
Igazad van, de azért van ám 30 év előnyöm... persze nem tudásban, csak korban
Azt meg egy szóval sem mondtam, hogy megtanultam oroszul. Szóval küzdök az angollal, mert muszáj, nyugi!
Max ha nem megy, feladom.
De abbahagyom a nem idevaló beszélgetést, mert még letorkollnak (jogosan)....
Igazad van, de azért van ám 30 év előnyöm... persze nem tudásban, csak korban
Azt meg egy szóval sem mondtam, hogy megtanultam oroszul. Szóval küzdök az angollal, mert muszáj, nyugi!
De abbahagyom a nem idevaló beszélgetést, mert még letorkollnak (jogosan)....
Szerkesztve Eliza által: 2011-02-20 - 21:16 PM
Elküldve: 2011-02-21 - 00:53 AM
Hidden Content - Ezzel a pluginnal a menüből nem tudod elrejteni, de az oldal tartalmát lehet állítani, hogy kinek jelenjen meg, pl.: megtekinthetik -e kereső robotok, bejelentkezett felhasználók és az rss csatornában nem jelenhet meg / megjelenhet a tartalom.
A "blokkolt" tartalom helyett pedig tudsz írni egy szöveget, pl.: Regisztrálj a tartalom megtekintéséhez!
A "blokkolt" tartalom helyett pedig tudsz írni egy szöveget, pl.: Regisztrálj a tartalom megtekintéséhez!
Új válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó