Sziasztok!
Többfelhasználós wp bloghálózatnál a fődomain egyik aloldalán dinamikusan szeretném kiíratni az összes aldomain-t, mint egy linktárnál.
Úgy hogy mondjuk a blog címe feliratról megy a link a blog felé és a legutóbbi hozzászóláshoz vezessen, és még ennek a hozzászólásnak az első 2 mondatát is kiíratni mint valami rss linktárba.
Van ehhez valami plugin vagy ezt egyénileg kell megtákolni?
Többfelhasználós wp nél adatok kiírása
Szerző duhosnyul, 2011-01-08 13:59 PM
5 válasz erre a témára
Elküldve: 2011-01-08 - 13:59 PM
Elküldve: 2011-01-13 - 02:19 AM
Nem biztos, hogy jó arra, amire neked kell, de nézz rá a Diamond multisite widgets nevű pluginra... én használtam már arra, hogy az 5 legfrissebb "aldomain" postját kilistázzam vele...hátha be tudod állítani úgy, ahogy neked kell.
Saját oldalaim: Agymenes.hu | webground.hu
Elküldve: 2011-01-13 - 12:56 PM
Köszönöm!
Megvizsgálom.
Megvizsgálom.
Elküldve: 2011-01-14 - 00:22 AM
Kedves Balou!
Tökéletes plugint ajánlottál picit másként mint ahogy eredetileg gondoltam, de sikerült megoldani a gondom.
Egy virtuális sörre a vendégem vagy
Tökéletes plugint ajánlottál picit másként mint ahogy eredetileg gondoltam, de sikerült megoldani a gondom.
Egy virtuális sörre a vendégem vagy
Elküldve: 2011-01-14 - 00:46 AM
Örülök, ha segíthettem
anno én is sokat kotorásztam, mire erre rátaláltam! Igazából nem nagyon értem, hogy alapvetően ez a funkció miért nincs beépítve a wp multisite verziójába, vagy buddypress-be. (az alblogok friss bejegyzéseinek listázása a főblogon)
Saját oldalaim: Agymenes.hu | webground.hu
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó