Magyarodik a WordPress.com
Szerző DjZoNe, 2010-11-29 15:25 PM
13 válasz erre a témára
Elküldve: 2010-11-29 - 15:25 PM
Korábban, ilyen-olyan forrásból elkészült a wordpress.com 16%-ának a fordítása, ám ez vajmí kevés ahhoz, hogy az oldal tényleg magyarul beszéljen. Így az elmúlt héten nagy energiát fordítottunk arra, hogy ezt előmozdítsuk. Így most 52%-on áll a magyar fordítás, ami még mindig kevés, de figyelmbe véve, hogy kis híjján 10.000 sorról beszélünk, nem kis erőfeszítés volt.
Aki szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy teljesen magyar legyen a WordPress.com is, az itt megteheti:
http://translate.wor...pcom/hu/default
(Természetesen a fordítások nem kerülnek ki azonnal, hanem előzetes moderáció van, amit mi végzünk)
Aki szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy teljesen magyar legyen a WordPress.com is, az itt megteheti:
http://translate.wor...pcom/hu/default
(Természetesen a fordítások nem kerülnek ki azonnal, hanem előzetes moderáció van, amit mi végzünk)
Elküldve: 2010-11-30 - 09:50 AM
Mert jelenleg a Mandriva hivatalos oldalát dokumentációját fordítom.Elég hasznos projektnek tartom ezt is:D De ahogy nézem webes fordítóval megy a fordítás.
Elküldve: 2010-12-02 - 18:48 PM
Ez mind szép és jó
De kicsit olyan magyartalanul hangzik, hogy magyarodik a wp. Nem inkább magyarosodik?
Elküldve: 2010-12-03 - 10:06 AM
Igen Robertooo, csakhogy édes anyanyelvünk olyan csodálatos, hogy megengedi a játékos kifacsarását is a szavaknak, mondatoknak.
Esetünkben egy játékos, örömteli és büszkeséget magában hordozó címadással találkozhatunk, amely mindenben követi a jó címadás szabályát, mégis belevisz egy kis csibészes, játékos egyediséget.
A címadás azt is mutatja, hogy a WordPress nem favágás, hanem komoly játék.
Esetünkben egy játékos, örömteli és büszkeséget magában hordozó címadással találkozhatunk, amely mindenben követi a jó címadás szabályát, mégis belevisz egy kis csibészes, játékos egyediséget.
A címadás azt is mutatja, hogy a WordPress nem favágás, hanem komoly játék.
Könyvelőzóna - Könyvelőiroda Pécs | Ambassador Club Pécs | SZÍVORVOS/Cardiologist Pécs | WordPress2You - WordPress kezdőknek |
Elküldve: 2010-12-04 - 18:48 PM
Nem azért írtam, hanem azért, mert komolyan így gondolom.
+1??? Csaaaak???
+1??? Csaaaak???
Könyvelőzóna - Könyvelőiroda Pécs | Ambassador Club Pécs | SZÍVORVOS/Cardiologist Pécs | WordPress2You - WordPress kezdőknek |
Elküldve: 2010-12-04 - 21:53 PM
[off]Van amikor az ember szeretné mindenki tudtára adni hogy ő hűdenagyon egyetért. És mivel a + - rendszer hátránya az, hogy nem tudod megnézni ki "lájkolta" az adott hozzászólást kifejlődött az a szokás (no jó ez valójában a + - rendszert nagyon sokkal megelőző szokás...), hogy a tetszést +1 mint +1ember akinek tetszik vagy nem is tudom.. -al jelölték.. gondolom ilyesmit akarj jelenteni..[/off]
Elküldve: 2010-12-09 - 17:13 PM
Nagyon szívesen segítek a fordításban, jó lenne anyanyelvünkön olvasni a wordpress.org oldalt.
Elküldve: 2010-12-10 - 11:30 AM
Nagyon szépen köszönjük! 
Más se tartsa vissza magát!
Más se tartsa vissza magát!
Elküldve: 2010-12-14 - 18:41 PM
Idézés: Robertooo - Dátum: 2010-12-02 - 18:48 PM
Ez mind szép és jó
De kicsit olyan magyartalanul hangzik, hogy magyarodik a wp. Nem inkább magyarosodik?
Egyébként ezzel akartam jelezni, hogy messze még a vége. Ha 90% körül leszünk, akkor már magyaros lesz, addig csak magyarodik
Elküldve: 2010-12-14 - 23:32 PM
Épp az előbb segítettem kicsit benne. A blogbejegyzésre is írtam.
Elküldve: 2011-02-20 - 13:22 PM
nekem meg az emailemre azt írja hogy már használatban van.... ha meg emlékeztetőt küldök jelszóhoz, akkor meg nincs ilen email cím o.O az hogy lehet?
Elküldve: 2011-02-22 - 16:19 PM
smét fordítgatós kedvem volt, így beküldtem 20-30 részt. tudom em sok, de sok kicsi nagyra megy.
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó