Ugrás a tartalomhoz

- - - - -

Wordpress különböző webhostokon

• Lezárt téma A téma zárva.
109 válasz erre a témára

#41 g-easy

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 5 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-04-11 - 07:35 AM

Há' végülül is.. Az nincs leírva, hogy nem veheted le a linket, csak az, hogy a stíluson kívül nem modosítható a kód. De főleg az a (nahh nem írok semmit),hogy van az oldalról 146000 kifelé mutató link és pont azt az egyet veszed le.. Meg volt egy e-mail is, hogy a verseny után stb.. egy kicsit én is módosítottam, mert az oldalad 200 egyedi találat után kerül be a listába :) de mind1 ez a kép rólad egy kicsit kárpótólt :D .. most mit mondjak.. nem röhögtem.. (hál' isten rólunk nem tették ki)

#42 Patai László

WordPress Térítő

• Adminisztrátor
  • 1530 Hozzászólás:
  • Település:Dunakeszi

Elküldve: 2007-04-11 - 10:14 AM

:) Na igen, nem tudom, hogy hogy csinálta a fotós. De többet nem adnék kamerát a kezébe.
Hoppare | WordPress
Az informatikában nincsenek titkok, csak két dolog kell megtanulni: 1. Olvasni 2. Google-t használni.
Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!

#43 Dragon Zoltán

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 128 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-04-12 - 12:15 PM

Azt szokták ilyenkor mondani, hogy hozott anyagból dolgoznak :P

#44 e1

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 51 Hozzászólás:

Elküldve: 2008-09-08 - 01:12 AM

Na, látom a hoszting téma sok mindenkinél aktuális, szóval jöjjön egy ajánlat tőlem is, saját szerverre, amelyen már fut kb. fél tucat WP oldal. :)

Tárhely: 5 GB
Korlátlan méretű MySQL 5 adatbázis
PHP 5.2.x támogatás
Piwik és pMV webstat igény szerint használható
Saját domain esetén korlátlan subdomain használat.
Saját domain esetén 100x 7GB postafiók Gmail, esetleg Hotmail kezelőfelülettel (POP3, IMAP, webmail)
Igény esetén ingyenes WP telepítés.
Ár: 12.500 Ft / év

Kapcsolat: e1 kukac beszoltam pont hu

#45 Harder

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 49 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-06-21 - 02:38 AM

Az én blogom meg ott van ahol a lapom is, a Web-Solution.hu és minden tökéletesen megy amit eddig próbáltam. :)

#46 girnyi

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-07-27 - 11:43 AM

Sziasztok!
Help!
Az extrán telepítettem a legújabb wp-t. Sikerült is.
Probléma: ha írni akarok valamit, akkor nem tudom formázni a szöveget, se linkeket betenni...nincs is ott az irás mellett a kód fül sem...
A másik honlapom is ugyanez megy, ott szépen lehet szerkesztgetni, linkelni.
Ötlet? Mit nem állíottam be???
Thx.

#47 e1

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 51 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-07-27 - 23:24 PM

Nekem saját szerveren fut a WP és minden megy, bibibi. :P

elvanagyerek

#48 csy

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-07-29 - 11:20 AM

aki olcsón, saját domain-en, esetleg aldomain en keresztül akar blogolni/oldalt létrehozni, vegye fel velem a kapcsolatot. megtudunk állapodni. csy.

#49 Tempocs

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-09-26 - 12:16 PM

sikerült a dolog végül ?

#50 Tempocs

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-10-15 - 13:11 PM

Teljesen új design váltasz az talán megoldás ugyan ez szokott lenni windowsnal is egy ideig kinlodok virus irtás stb... aztán gyorsan format c: :) a megoldások megoldása :)

társasházkezelés
közös képviselő

#51 szantozs

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 5 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-10-24 - 16:06 PM

Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok és már az első lépésnél megakadtam.
Először is egy adatbázist kellene létrehozni a szerveren a WP-nek.
A domain és tárhely szolgáltatónál (domainABC) van "MySql opcio". De ez azt jelenti, hogy ameglévő adatbázist lehet korlátlanul használni.
A PHPAdmin MySql felületen az "új adatbázis" menűnél az áll hogy nincs privilégium.
Új adatbázist tehát nem tudok létrehozni.
Ebben az esetben is lehet telepíteni a WP.-t? Lehet ezt az egy adatbázist használni a WP-hez?
Vagy keresni kell egy új szolgáltatót?

Nagyon köszönöm a segítséget.

Zsolt

#52 moshu

Veterán

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 910 Hozzászólás:
  • Település:Kanada

Elküldve: 2007-10-24 - 18:02 PM

Általában egyik host sem engedi, hogy a phpMyadmin-ból hozzál létre új adatbázist. A legtöbb helyen a site adminban van valamiféle Database vagy MySQL vagy efféle opció, ahol létrehozod, és azután tudod adminisztrálni a phpMyadminból (bár, WP installhoz az első lépésben nem kell semmit 'adminisztrálni', csupán létrehozni).

#53 szantozs

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 5 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-10-24 - 19:03 PM

Köszönöm a választ!
Akkor tehát kellene legyen hozzáférésem egy "site-admin" felülethez?
Létezik valamilyen más megoldás hogy tudjam telepíteni a WP-t

Köszi

Zsolt

#54 moshu

Veterán

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 910 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-10-24 - 19:44 PM

A hostod (tárhely szolgáltatónak mondjátok?) révén nincs semmiféle olyan hely, ahonnan az egész szájtot buherálod? AZ az admin! Különben akkor hol láttad a mysql opció meg efféle bizbaszokat, ha nem a "site admin" nevű helyen?

(sorry, mindig zavarba jövök ezektől a bonyolult és hosszú magyar szaxavaktól...)

#55 szantozs

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 5 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-10-24 - 19:59 PM

Van egy PhpMyAdmin nevű felület. Ott lenne lehetőség új adatbázis létrehozására, de nem engedi. "Nincs privilégiuma" felirat van csak.

Zsolt

#56 moshu

Veterán

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 910 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-10-24 - 21:14 PM

Korábban irtad:

Idézet

A domain és tárhely szolgáltatónál (domainABC) van "MySql opcio". De ez azt jelenti, hogy ameglévő adatbázist lehet korlátlanul használni.
Zsolt
A domain és tárhely szolgáltatódhoz hol/hogy lépsz be?
Na, OTT keresd, amit mondtam.

Ha meg az van, hogy létező adatbázist lehet használni... akkor tedd azt!

Ejsze, hasznos lenne, ha a sok körbe-körbe-semmi izenet helyett megmondanád, melyik szolgáltatóval van dolgod, és akkor talán akadna olyan fórumtárs, akinek ismerős az a felület, és konkrétabb tanácsokkal szolgálhatna. Igy csak osztjuk a semmit...

#57 szantozs

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 5 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-10-24 - 21:54 PM

OK, most már kezd tisztulni a kép. Tehát tudom a meglévő adatbázist használni? Nem kell új?
A szolgáltató: domainABC.

Köszi

Zsolt

#58 moshu

Veterán

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 910 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-10-24 - 22:07 PM

:)
Eddig azt hittem, az csak afféle "példa"-név, LOL

Sajnos, a szolgáltatónak nincsen kezelési/admin felület demo lapja... az ilyenkor jól jön(ne). Fogalmam sincs, hogy van ez náluk megoldva: mindenkinek saját adatbázis vagy egy nagy kalap... vagy a hosting csomaggal már meg van neked alkotva az adatbázis?

Erre csak úgy kaphatsz pontos választ, ha valaki ismeri azt a hostot, vagy ha engedsz valakit belekukkolni.

#59 MaXX

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 43 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-10-27 - 07:32 AM

web-server.hu (fizetős)
Nevetségesen csekés Mysql méret (mindössze 60MB a Professional csomagban), ugyanakkor kitűnő support, friss php és mysql verziók. A WP (és pl. a phpBB is) nagyszerűen ment ott, de a mysql méretgondok miatt átköltöztem onnan.

dataglobe.hu (fizetős)
Korrekt tárhely, relatíve olcsó. Néhány alkalommal fagyott a szerverük, de mostanában OK. A WP sok példányát futtatom itt, a legkisebb gond nélkül. Telefonos segítségen keresztül mindent szívesen beállítanak, amit neked otthonról nem sikerül.
Jah: fontos, hogy a passthru(), system() és a exec() nincs megengedve...

Az ingyenes tárhelyekről (kivétel nélkül) pedig határozott 4 betűs véleményem van sok-sok szomorú tapasztalat miatt.

#60 szantozs

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 5 Hozzászólás:

Elküldve: 2007-10-27 - 13:16 PM

Idézet

:)

Sajnos, a szolgáltatónak nincsen kezelési/admin felület demo lapja... az ilyenkor jól jön(ne). Fogalmam sincs, hogy van ez náluk megoldva: mindenkinek saját adatbázis vagy egy nagy kalap... vagy a hosting csomaggal már meg van neked alkotva az adatbázis?

Erre csak úgy kaphatsz pontos választ, ha valaki ismeri azt a hostot, vagy ha engedsz valakit belekukkolni.
Szivesen megadnám a belépési adatokat, (email-ben) he megnéznéd hogy hogyan tudom telepíteni a WP- erre a szerverre, adatbázisra.

Köszi
Zsolt

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó