Először is új vagyok ezen a fórumon, ezért elnézést kérek, ha a kérdésemet rossz helyen teszem fel.
Olyan emberek tanácsára, véleményére vagyok kíváncsi, akiknek van tapasztalatuk különböző webtárhely szolgáltatókkal kapcsolatban. Olvastam már sok különböző szolgáltató ajánlatait, és meglepett, hogy mennyi különbség van köztük. Láttam már ingyenes webtárhelyet is, de azokkal meg az a bajom, hogy a legtöbb reklámot rak a weboldalra, illetve nem ad kielégítő adminisztrációs lehetőséget (nem láthatom a HTTP logokat, elrejti a látogatók IP-jét, stb.).
Az igényeim nagyjából a következőek:
- Nem kell sok tárhely, olyan 50 MB is elég, vagy akár 10 is.
- Legyen olcsó; akár ingyenes.
- Nyújtson megfelelő adminisztrációs lehetőségeket (FTP, phpMyAdmin, lássam a HTTP logokat, és akár SSH hozzáférés, bár utóbbi valószínűleg túl nagy kívánság).
- Ha ingyenes, akkor domain regisztráció nélkül is lehessen használni; ilyenkor nyilván aldomain-t ad, de a cím lehetőleg .hu legyen (pl. mint a FreeWeb esetében akarmi.fw.hu). Ha nem ingyenes, és az áruk tartalmazza a domain regisztrációt is, akkor lehessen .hu -t is regisztráltatni velük.
- Nem kell, hogy a világ legmegbízhatóbb tárhelyei közé tartozzon, de ugyanakkor azért mégse váljon elérhetetlenné minden második napon; és az oldal azért elfogadható sebességgel töltődjön be róla.
- Természetesen fusson rajta a WordPress.

Vagy tudtok más tárhelyet ajánlani?
Tanácsaitokat előre is köszönöm,
MegaBrutal