Ugrás a tartalomhoz

WP 3.0 - tartalom kiolvasása megszűnt működni

4 válasz erre a témára

#1 pappfer

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-09-30 - 23:54 PM

Sziasztok!

Nem rég frissítettem a blogomat Wordpress 3.0-ra és engedélyeztem a MultiSite-ot. Sajnos azóta nem tudom a blog legfrissebb hozzászólásait a főoldalamra kiírni, ahogyan ez azelőtt működött ezzel a módszerrel: http://codex.wordpre...th_Your_Website

Korábban létrehoztam már egy témát erről a problémámról a külföldi WP fórumon is, de sajnos nem tudtak segíteni: http://wordpress.org...-updating-to-30

Kérem, hogy ha van ötletetek, osszátok meg. :)

#2 DjZoNe

Sötét WP Lovag

• Adminisztrátor
  • 1511 Hozzászólás:
  • Település:Budapest / Magyarország

Elküldve: 2010-10-03 - 11:24 AM

A kérdés az, hogy hogyan olvasod ki a hozzászólásokat,
a WordPress saját funkciójával, vagy direktben sqlből.

Nekem van jó pár oldalam, ami MultiSite-on fut, és működik a hozzászólás.

#3 pappfer

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-10-04 - 13:11 PM

Köszi a választ!
Fentebb linkeltem, hogy hogyan olvasom ki a bejegyzéseket. Nem saját kérésekkel, hanem a beépített WP függvényekkel, a következőhöz hasonló módon:
<?php
require('/the/path/to/your/wp-blog-header.php');
?>

<?php
$posts = get_posts('numberposts=10&order=ASC&orderby=post_title');
foreach ($posts as $post) : start_wp(); ?>
<?php the_date(); echo "<br />"; ?>
<?php the_title(); ?>    
<?php the_excerpt(); ?> 
<?php
endforeach;
?>

Működött is ez így, eddig, de mióta frissítettem 3.0-ra és engedélyeztem a MultiSite-ot, azóta nem megy sajnos.
Te hogy olvasod ki pontosan?
Illetve a fentebbi kódrészletből honnan tudja a script MultiSite esetén, hogy melyik oldalról kellene a bejegyzéseket kiolvasnia?

#4 DjZoNe

Sötét WP Lovag

• Adminisztrátor
  • 1511 Hozzászólás:
  • Település:Budapest / Magyarország

Elküldve: 2010-10-08 - 00:27 AM

Ez így nem egészen lesz jó :)

Főleg, hogy az előbb hozzászólásokról beszéltél, itt pedig bejegyzéseket listázol...

Ez nem is standard sablonból történő bejegyzés listázás, hanem úgy látom ez valami külsős hackelés lesz,
mivel sablonból a wp-blog-header.php-t nem szokás meghívni...

Multisite alatt mindig a $wpdb->blog_id változó tartalmazza az aktuális blog azonosítóját amit a wp_blogs -ban található domain név alapján keres ki a rendszer, és értelem szerűen ez a sor azonosítója.

Milyen verzióról is frissítettél? :)

#5 pappfer

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-10-08 - 08:32 AM

Valóban rosszul írtam, nem hozzászólásokat szeretnék listázni, hanem bejegyzéseket. A főoldal alatt pedig nem a blog főoldalára gondoltam, hanem egy (a bloghoz képest) külső oldalra.

Tehát van a blog ezen a címen: blog.valami.hu a főoldalam pedig a valami.hu
A blog.valami.hu bejegyzéseit szeretném listázni a valami.hu oldalon. Ez az, ami nem működik, mióta frissítettem 3.0-ra (2.9-ről frissítettem egyébként).
A multisite engedélyezve van, van is több blog oldalam ilyesmi címeken: blog.valami.hu/masodik; blog.valami.hu/harmadik

Remélem így már érthetőbb, hogy mit szeretnék megcsinálni. Tudnál erre valamit javasolni?

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó