Elküldve: 2010-09-04 - 13:29 PM
Nézd, én nem próbáltam működésre bírni, nincs is túl sok értékelés róla Plugin Directory-ban, de egy van és az pozitív. Tehát valahogy valószínüleg megoldható. Azt, hogy nálad miért nem megy, nem tudhatom, mivel semmielyen konkrét információt nem adtál meg a hiba részleteiről.
Másikat sem próbáltam, de nem hinném, hogy egyiknek sincs olyan beállítási lehetősége, hogy mit exprotáljon az adatbázisból. Az pedig egy másik dolog, hogy exportálás előtt gondolom nem ártana felkészíteni/elkészíteni a saját adatbázisodat olyan formában, hogy az megfeleljen egy árlista követelményeinek, vagy a saját követelményeidnek.
Én csupán csak arra próbáltam rávilágítani, hogy némi energiabefektetést is igényel, hogy ezek a dolgok összejöjjenek. Attól még, hogy letöltöd és nem megy mined azonnal, hibátlanul, nem jelenti azt, hogy nem megy egyáltalán. Csak lehet, hogy szükség van némi további beállításra, utánajárásra. Lehet esetleg a plugin készítőjénél is reklamálni. Viszont ezek meg már olyan részletkérdések, amikre nem lehet egy általános megoldással szolgálni, ehhez ismerni kell a konkrét körülményeket.