Sziasztok!
Teljesen óvodás vagyok még Worpress témában és elnézést, ha rossz helyen kérdezem, de már másfél napja keresgélek

A kovetlezo dolgokban szeretnék segitséget kérni:
1. nem világos számomra, hogy a NextGen Gallery- ből mi módon tudnék olyan galériát késziteni, hogy mondjuk van egy természetfotók fő kategória, ami alatt: állatok, növények, makro, stb., lenne és a GALÉRIA menüpontom alatt elöször csak a fő kategóriák jelenjelenk meg, mint pl
Természetfotók, Nagyvilág, Portrék, aztán rákatt pl a természetfotókra és abbol lenyilik az állatok, növények, stb. (mert odaig eljutottam, hogy a galeria menupont lett a "szulo" oldal es peldakent most ebbol jojjon egyelore az elso galeria, ezala a masodik galeria, de ehhez kkepest nem jelenik meg, csak az elso... igy elveszitettem a fonalat.)
2. kerdesem az lenne, hogy milyen photoblogot javasolnatok, amit telepites utan ugy tudok hasznalni, hogy mondjuk ma fenyepezek valamit, azt felteszem, amelle komment es igy tovabb folyamatosan egymas ala. Mert telepitettem a photoblog es a sidebar photoblog nevu bovitmenyt, de egyiket sem latom az admin vezerlopultban megjelenni.

3. a ket kepet azert csatoltam, mert azt is szeretnem megkerdezni, hoygy ezeket az "case study", "your project" " headlines" stb egysegeket hogyan tudnam eltuntetni ?
Nagyon varom a segitsegeteket, halas koszonetem, illetve, ha mashova menjek ezekkel a kerdesekkel, segitsetek abban is kerlek es mar itt sem vagyok

szep napot,
kk
Untitled-1.jpg 81.37K
7 Letöltések:
Untitled-2.jpg 71.7K
8 Letöltések: