Ugrás a tartalomhoz

Telepítés- segítségkérés

119 válasz erre a témára

#81 Aurel89

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 2 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-10-30 - 10:29 AM

Sziasztok :))

Wp területén még igen új vagyok, ezért kérnék egy kis segítséget :P
Olyan problémám lenne hogy az angol verziót alapból feltelepíti. Semmi gondom vele, de ha magyart szeretném akkor ezt a hibaüzit kapom:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in /var/www/weboldala.net/aurel/www/wp-admin/includes/schema.php on line 363

Ez miért lehet? Eddig semmi gondom nem volt az angollal :/

Köszi szépoen aki tudna segíteni :)
Au

#82 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3946 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2011-10-30 - 22:45 PM

Az üzenet - nyilvánvalóan - világos: jól elfogyott a rendelkezésre álló memória. Ennek többféle oka lehet, de leginkább nem a magyar nyelvre történő átállás. Leginkább a tárhelyszolgáltatót kellene ilyenkor macerálni. Ingyenes tárhelyszolgáltatóknál ez elég gyakori jelenség, normális szolgáltatónál sokat kell tennünk, hogy ilyen üzenetet kapjunk. :)

#83 Aurel89

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 2 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-10-31 - 00:23 AM

Szia,

gondoltam :) De nem értem miért .....
De akárhogy törlöm az egészet, ezt kapom :/ Az angol verziónál nincs ilyen gondom :/ Ennyire nagy eltérés lenne a 2 között? :o

Szerkesztve Farkas Győző által: 2011-10-31 - 10:14 AM
Megtennéd, hogy nem idézed az előtted hozzászólót? Köszönjük!

#84 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3946 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-10-31 - 10:17 AM

Még akkor is, ha körmöfont módon, de a második mondatomban leírtam: nem ekkora a különbség, nem ez okozza. Az okhost.eu, ahol a tárhelyed is van, az ingyenes tárhelyeknél nem szedi szét magát... Olvass bele a Fórumukba.

Menj egy normális tárhelyre, nem lesz ilyen gondod.

#85 thommey

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 50 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-11-03 - 20:15 PM

Van egy kis gondom. Fel akartam rakni a Snips skint, de az alábbi hibaüzenetet kapom:
A bővítménynek nincs szabványos fejrésze.
Ez mit jelent?
Innen töltöttem le:
http://fthemes.com/d...ad/?theme=snips
Előre is köszönöm a segítséget.

#86 Priest

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 16 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-11-04 - 22:21 PM

Nekem gond nélkül felment.

#87 thommey

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 50 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-11-05 - 15:12 PM

Szia!
Igen, látszik, hogy kezdő vagyok!A bővítményekhez akartam felrakni, nem a widgetekhez. Na ezt jól megtanultam amennyit szórakoztam vele:)

#88 tibtoth

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 2 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-11-18 - 14:57 PM

Sziasztok!

Én teljesen kezdő vagyok, megpróbáltam a leírások alapján telepíteni a wordpress-t , de nem tudom valamit elronthattam, ezt írja ki a
http://www.csali97.h...min/install.php begépelésére

Idézet

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/csali97/public_html/wp-config.php:1) in /home/csali97/public_html/wp-admin/install.php on line 54

Ha valaki tud segítsen mit kellene tennem?
Köszönöm !

Szerkesztve Farkas Győző által: 2011-11-18 - 17:19 PM
Idézetet "Szöveg beidézése", kódot "Kód beidézése" tag-ek közé tedd, légyszíves

#89 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3946 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-11-18 - 17:22 PM

Ezt nem hiszem el.... :( :(

http://forum.word-pr...dpost__p__49604

még egy napos sincs a válasz - huszonötezredszer... :(

Keresők használata díjtalan és ajánlatos! És a Fórumszabályzat olvasásra is ez vonatkozik.... ;)

#90 tibtoth

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 2 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-11-18 - 17:39 PM

Köszönöm a segítséget !

Szerkesztve Farkas Győző által: 2011-11-20 - 12:52 PM
Megtennéd, hogy nem idézed az előtted hozzászólót? Köszönjük!

#91 zenoe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 92 Hozzászólás:
  • Település:Győrság - Halomalja

Elküldve: 2011-12-15 - 13:29 PM

Sziasztok!
Nekem a következő problémám van:
A teljes rendszert újra telepítettem. Mert az otthoni gépemen már annyi bővítményt (4-5 talán) raktam fel, hogy gondoltam így egyszerűbb. Persze csak telepítés közben jutott az eszembe, hogy ezzel a beállítások is törlődnek (wp-config.php, adatbázis). Gondoltam semmi gond, akkor azokat is frissítem, illetve a leírások szerint cserélem. Ez meg is történt. De amikor beírtam az oldal nevét nem jött be, illetve fura angol szöveg jelentkezett. Majd mivel gyanakodtam a bővítményekre. Fogtam az egészet és mindent letöröltem. Az otthoni gépemen pedig minden bővítményt letiltottam. Na az így beállított adatokat telepítettem újból. Most be is jött, viszont ahogy egyenként kapcsolgattam a bővítményeket, az egyik után (gondolom én)megint kijött az angol szöveg és nem is tudok visszamenni az admin oldalra, hogy kikapcsoljam az adott bővítményt.
A jelenlegi állapot tehát az, hogy alapból bejön az oldalam. Látszatra minden oké.
Klikk a bejelentkezés gombra: A bejelnetkező felület is bejön (eddig is minden rendben tűnik).
Majd beírom a nevem és a kódom. Klikk és a következő üzenetet kapom:

Idézet

PHP Error Message (kis kettős sárga keretben, középre igazítva)
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 74 bytes) in /home/a4072282/public_html/wp-includes/formatting.php on line 676
Free Web Hosting (kis kettős sárga keretben, középre igazítva)

Minden ötletet nagyon megköszönök. Az említett bővítmény amire gyanakodok: Simple Press Fórum. Szerintem egy nagyon hasznos bővítmény és nem lenne szívem kidobni. De nem is biztos hogy ez okozza a gubancot. Ez csak egy ötlet. Az otthoni gépemen minden rendben működik mindenesetre.
A honlapom elérhetősége: oldalam

Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv:
z

#92 zenoe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 92 Hozzászólás:
  • Település:Győrság - Halomalja

Elküldve: 2011-12-15 - 14:46 PM

Sziasztok!

Közben úgy nézem sikerült megoldanom a problámát, hála ficasso-nak:
http://forum.word-pr...90-fatal-error/: "ficasso (2011-08-14 - 10:57)".
Még egyszer köszi neki:).

További szép napot:
z

#93 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1412 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-12-15 - 14:48 PM

Keress rá itt a fórumban erre: allowed_memory.
Mellesleg az elmúlt 24 órában érkezett pont abba a témába új hozzászólás, amibe a megoldás(oka)t is láttam.

#94 cellpeti

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 4 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-04 - 15:45 PM

üdv

feltettem az atw-re a wordpresst, sikerült. De szeretnék neki valami design-t adni, azt még külön le kell hozzá tölteni, mert csak ennyi látszik most nekem.

Csatolt fájl:

#95 Fejes

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-17 - 12:01 PM

Sziasztok!

Számomra nagy de nektek biztos nem nagy probléma az hogy hogyan kell beállítanom, azt hogy az uj felhasználók kapjanak levelet miben aktiválhatják magukat. Vagy mik a feltételei ennek, mik kellenek hozzá (telepítés).

Nagyon szépen köszönöm!

#96 kaszakriszta

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-30 - 11:21 AM

Sziasztok!

Teljesen óvodás vagyok még Worpress témában és elnézést, ha rossz helyen kérdezem, de már másfél napja keresgélek :(
A kovetlezo dolgokban szeretnék segitséget kérni:
1. nem világos számomra, hogy a NextGen Gallery- ből mi módon tudnék olyan galériát késziteni, hogy mondjuk van egy természetfotók fő kategória, ami alatt: állatok, növények, makro, stb., lenne és a GALÉRIA menüpontom alatt elöször csak a fő kategóriák jelenjelenk meg, mint pl
Természetfotók, Nagyvilág, Portrék, aztán rákatt pl a természetfotókra és abbol lenyilik az állatok, növények, stb. (mert odaig eljutottam, hogy a galeria menupont lett a "szulo" oldal es peldakent most ebbol jojjon egyelore az elso galeria, ezala a masodik galeria, de ehhez kkepest nem jelenik meg, csak az elso... igy elveszitettem a fonalat.)
2. kerdesem az lenne, hogy milyen photoblogot javasolnatok, amit telepites utan ugy tudok hasznalni, hogy mondjuk ma fenyepezek valamit, azt felteszem, amelle komment es igy tovabb folyamatosan egymas ala. Mert telepitettem a photoblog es a sidebar photoblog nevu bovitmenyt, de egyiket sem latom az admin vezerlopultban megjelenni. :(
3. a ket kepet azert csatoltam, mert azt is szeretnem megkerdezni, hoygy ezeket az "case study", "your project" " headlines" stb egysegeket hogyan tudnam eltuntetni ?

Nagyon varom a segitsegeteket, halas koszonetem, illetve, ha mashova menjek ezekkel a kerdesekkel, segitsetek abban is kerlek es mar itt sem vagyok :)
szep napot,
kk

Csatolt fájl  Untitled-1.jpg   81.37K   7 Letöltések:Csatolt fájl  Untitled-2.jpg   71.7K   8 Letöltések:

#97 internetezo

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-12 - 19:45 PM

Sziasztok

Teljesen kezdő vagyok, most szeretnék megismerkedni a wp-vel, saját oldal készítéséhez.
Letöltöttem a gépre, kicsomagoltam az utasítás szerint a fájl módosítottam, ezután a total commanderrel felmásoltam a tárhelyemre wordpress mappába, na és itt elakadtam. Sajnos nekem most nem egyértelmű a további lépés.

kérlek segítségetek

köszönöm
Dávid

#98 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1692 Hozzászólás:
  • Település:Vác

Elküldve: 2012-02-12 - 19:48 PM

Miért a wordpress mappába másoltad? Oda is szeretnéd? Azt szeretnéd, hogy igy nézzen ki: oldaladneve.hu/wordpress? Egyébként ha fent van, meg minden ki van töltve, akkor csak meg kell megnézed a weboldalad és már ott a telepítő kell hogy fogadjon.

#99 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3946 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-12 - 20:38 PM

Itt találsz magyar nyelvű, részletekbe menő segítséget a telepítéshez: http://www.wordpress...ess-telepitese/

#100 internetezo

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-12 - 21:24 PM

Üzenet megtekintéseIdézés: Efrud - Dátum: 2012-02-12 - 19:48 PM

Miért a wordpress mappába másoltad? Oda is szeretnéd? Azt szeretnéd, hogy igy nézzen ki: oldaladneve.hu/wordpress? Egyébként ha fent van, meg minden ki van töltve, akkor csak meg kell megnézed a weboldalad és már ott a telepítő kell hogy fogadjon.

Szia,
Nem, arra közben rájöttem. Most felöltöttem egy mappába, aminek oldal.hu a neve. Viszont kaptam másoktól is linket, ahol public_html -be írják, hogy töltsem fel a fájlokat. NOs ilyen mappát nem találtam a tárhelyemen.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó