<?php if (get_category('3')->category_count > 0) {
echo "Nem üres a kategória.";
} else {
echo "Üres a kategória";
} ?>
Azon kategóriák szerinti szűrés, amelyek nem üresek
Szerző barna, 2010-03-25 19:14 PM
3 válasz erre a témára
Elküldve: 2010-03-25 - 19:14 PM
Az alábbi kódsor megvizsgálja, hogy az adott kategória üres-e, vagy van már benne létrehozott bejegyzés (post), és aszerint lehet kiírni dolgokat. Szükségem volt egy ilyen kódra, ezért utánakerestem. Most megosztom, hátha kell még valakinek.
Elküldve: 2010-03-25 - 19:16 PM
@barna: köszi! de melyik sablon file-ba, vagy hová kell ezt irni?
csak egy villanás a Matrixban
Elküldve: 2010-03-25 - 19:27 PM
Ahol éppen egy ilyen lekérdezést szeretnél. Nálam egy page külön sablonjában lesz, de igazából mehet sidebar-ba, post-ba, index-be.
Elmondom, mire használom, talán úgy hasznosabb.
Nekem azért kellett, mert állásokat fogok majd ezzel kezelni. Létre van hozva 20-30 kategória, és ha éppen van egy új álláslehetőség, akkor létrehoz egy ilyen bejegyzést a szerkesztő, a megfelelő kategóriába rendezve. (Ha nem üres a kategória, akkor kilistázom a kategória alá tartozó post-okat.) Viszont 15-20 üres kategória rosszul néz ki, ezért van szükség arra, hogy ezt kiszűrjem.
Elmondom, mire használom, talán úgy hasznosabb.
Nekem azért kellett, mert állásokat fogok majd ezzel kezelni. Létre van hozva 20-30 kategória, és ha éppen van egy új álláslehetőség, akkor létrehoz egy ilyen bejegyzést a szerkesztő, a megfelelő kategóriába rendezve. (Ha nem üres a kategória, akkor kilistázom a kategória alá tartozó post-okat.) Viszont 15-20 üres kategória rosszul néz ki, ezért van szükség arra, hogy ezt kiszűrjem.
Elküldve: 2010-03-25 - 20:04 PM
ügyes dolog!
csak egy villanás a Matrixban
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó