Ugrás a tartalomhoz

Főoldalra statikus oldal

6 válasz erre a témára

#1 Bogyó

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 4 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-17 - 20:07 PM

Hello,
egy olyan kérdésem lenne, hogyha kezdőlapnak mondjuk beállítom az About oldalt, akkor hogyan tudom beállítani a bejegyzések oldalát? Mármint hol fognak megjelenni a bejegyzések?
Előre is köszi.

#2 Patai László

WordPress Térítő

• Adminisztrátor
  • 1530 Hozzászólás:
  • Település:Dunakeszi

Elküldve: 2010-03-17 - 20:09 PM

Például kategóriákban, vagy csinálhatsz egy lapra is bejegyzés oldalt!
Hoppare | WordPress
Az informatikában nincsenek titkok, csak két dolog kell megtanulni: 1. Olvasni 2. Google-t használni.
Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!

#3 varnyu

Fórumfüggő

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1499 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-17 - 20:15 PM

Szia Bogyó. Én most kipróbáltam. Nyitottam egy olyan oldalt, hogy Bejegyzések. Az Olvasási beállítások-nál kezdőoldalként választottam egy másik statikus oldalt. Az alatta lévő bejegyzések oldalában pedig beállitottam az általam nyitott oldalt. Igy a választott statikus oldallal indul. De ha rákattintok az újonan létrehozott oldalra, ott listázza ki a bejegyzéseket.

..... lemaradtam :D

Szerkesztve varnyu által: 2010-03-17 - 20:17 PM

csak egy villanás a Matrixban

#4 Bogyó

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 4 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-17 - 20:26 PM

Köszi a segítséget, sikerült is megoldanom. Nagyon köszi!

#5 Summer

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 18 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-22 - 02:02 AM

Érdekes ez a dolog. Nálam is úgy van, hogy kezdőoldalnak egy statikus oldal van megadva, a bejegyzéseknek meg egy másik oldal. Localhost-on jól működik, de szerveren érdekes módon a bejegyzések oldala helyett a 404.php-t hívja be a WordPress. Ezt is csak akkor ha a közvetlen linkeknél nem az alapértelmezett van megadva. Mivel a szerverbeállítások nem tették lehetővé, hogy a .htaccess-t a WordPress a saját könyvtárába generálja és a rendszergazda nem tudom hova rakta (talán az apache config-ba), így lehet ez kavar be. Viszont minden más oldal tökéletesen jön be, csak a bejegyzések oldala helyett jön a 404. Erre esetleg valakinek ötlet?

#6 varnyu

Fórumfüggő

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1499 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-22 - 18:35 PM

És ha csinálnál egy másik oldalt a bejegyzéseknek? Ha még nem csináltad, akkor egy próbát megér.
csak egy villanás a Matrixban

#7 Summer

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 18 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-22 - 22:35 PM

Hát jelenleg is egy megadott oldalon van, de próbáltam másik oldalra is átrakni és ugyanúgy 404-et dob azon az oldalon, amelyikhez a bejegyzések van hozzárendelve.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó