Ugrás a tartalomhoz

WordPress 2.9.2

52 válasz erre a témára

#21 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-29 - 20:08 PM

plugin-ok?:P
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#22 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3946 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2010-03-30 - 10:50 AM

hgrg azt mondotta volt igazán: bővítmények? :)

Valamelyik bővítményed összeakadhat a szerkesztővel. Kapcsold ki valamennyi bővítményt és nézd meg, hogy megy-e a szövegszerkesztőd (szerintem igen), majd kapcsold vissza őket egyesével, és nézd meg a hatást (én hármasával, négyesével szoktam visszakapcsolni, és ahol jelentkezik a gond, ott a legutóbbi visszakapcsoltakat kell csak néznem egyesével - ezzel sok időt spórolok).

#23 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-30 - 16:18 PM

Köszönöm a kiigazítást :). Valóban Plugin=Bővítmény.. Meg kell barátkoznom ezekkel a kifejezésekkel. Bár nálam inkább a totalcommanderből ismeretes "beépülő" kifejezés volt sokáig használatos :)

#24 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1692 Hozzászólás:
  • Település:Vác

Elküldve: 2010-03-30 - 18:11 PM

Nem hiszem, hogy Győző most arra célzott, hogy angolul írtad, hanem hogy hozzászólásoddal nem mondtál túl sokat a kérdezőnek.

#25 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3946 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-30 - 21:08 PM

Mindkettőre céloztam.

Érdekes dolog, mert először az idegen szón akadt meg a tekintetem, és amikor leírtam, akkor jöttem rá, hogy én is több tucatszor találkoztam hasonló problémával, de most csak hgrg "beírására" ugrott be, hogy mit is kellene kezdeni a bővítményekkel. Akkor egy kezdő mit fog kezdeni ennyi válasszal? ;)

Szóval, hgrg kapott egy zöld pluszt az ötletért, meg egy piros minuszt az idegen nyelv használatáért - tehát, nem nyomtam semmit neki. :)

#26 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-30 - 22:42 PM

hmmm azért egy dolog megfontolandó:
idegen szó talán (?) kivált a kérdezőből egy reakciót: beírja keresőbe > több találatot is kap angol nyelven. a)megérti, megfejti, örül neki b)nem tud angolul > I)szótár II) Nem csinál semmit, nem segített semmit..
Valójában ösztönzés próbált lenni.. talán...

Szerkesztve hgrg által: 2010-03-30 - 22:43 PM

#27 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3946 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-30 - 23:56 PM

Akkor talán úgy kellene rávezetni: bővítmény (plugin)? Meg abban megállapodtunk ugye, hogy az ilyen egy-két szavas "odavetést" hanyagoljuk. Vegyünk magunkon erőt, és még írjuk oda, hogy mire is gondolunk; nekünk lehet, hogy evidens lehet, de egy kezdőnek majdnem biztos, hogy nem.

Mit csináljon vele? Többfelé elindulhat, de merre?

#28 bzolitb

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 14 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-04-15 - 16:35 PM

Sziasztok!

Átköltöztettem a wp oldalamat, és egyúttal frissítettem is, _de_ még mindig azt mondja a kezelő felületben, hogy frissítsem. Aztán van egy olyan gondom is, hogy a bővítmények menüje eltűnik, ha engedélyeztetni, vagy tiltani akarok egy bővítményt, akkor a bővítmény lista helyén fehérség van. eddig annyi átmeneti megoldást találtam rá, hogy phpmyadminban újra importálom a régebbi verzió adatbázisát, majd frissítem az adatbázist, és működik megint újra. Utoljára akkor lett fehérség, amikor a bejelentkező bővítményt letiltottam, de nem hiszem, hogy azzal akadna össze. Nem tudom esetleg valami ötletetek?

Köszönöm.

#29 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1692 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-04-15 - 17:25 PM

Próbáltad már a wordpress admin felületén lévő újratelepítés funkcióval újrahúzni a blogot? Hátha segít a dolog. Milyen bővítmények vannak fent? Ha jól emlékszem a valamilyen security plugin miatt régen kiabált a wp, hogy frissíts pedig már friss volt mint a keddi kenyér.

#30 bzolitb

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 14 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-04-15 - 17:57 PM

Nem működik az automatikus újratelepítés, kézileg csináltam már vagy 2-3-szor, próbálgattam, és most is volt hogy eltűnt, de váletlenszerűen, aztán a következő próbálásnál újra előjött, tehát nem tudom eseményhez kötni a hibát. Bővítmények: Event Calendar, NextGEN Gallery, Simple:Press Forum, de még bővíteni akarom, mert kell bejelentkező felület is, meg php nyelven is akarok oldalakat postokat létrehozni. Egyre erősebb a yganum, hogy a bejelentkező bővítménnyel akad össze. A frissítésért azért szólhat, mert angol verziót használok, de a config-ban pedig hu van beállítva valami problémát így sikerült javítanom azért van így megoldva :)

#31 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1692 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-04-15 - 18:36 PM

Én szerintem az event calendar lesz a ludas. Azzal mindig csak a gond van.

#32 bzolitb

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 14 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-04-16 - 15:08 PM

Na úgy néz ki, hogy a simple forum bővítmény a hibás ezért a jelenségért, mind a régebbi, mind az új verziójával produkálja a hibát.

#33 nagyonnagyon

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 30 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-05-04 - 18:53 PM

Sziasztok !

Frissítettem a legújabb verzióra és olyan érdekes helyzet állt elő hogy Firefox-al megy rendesen az oldal IE explorerrel "nem jön be", nem sokat kutyultam rajt a frissítéskor de nem kizárt hogy én vagyok a ludas.
Ha ránézne valaki fél szemmel hálám üldözné ítéletnapig .
www.kehidafahaz.hu

köszi és üdv

#34 nagyonnagyon

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 30 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-05-04 - 19:52 PM

update : látszólag a témám a gond, túrom ezerrel.

Szerkesztve nagyonnagyon által: 2010-05-04 - 19:52 PM

#35 nagyonnagyon

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 30 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-05-04 - 20:22 PM

Ezzel együtt mind a 3 bejegyzésemet kérlek töröljétek, egy Téma frissítés megoldotta a problémám.
bocs :)
egy tapasztalattal megint gazdagabb vagyok.
üdv

#36 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3946 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-05-05 - 01:03 AM

Tényleg! Felvetetted a problémát, keresgéltél, küzdöttél, meg lett az eredmény, a tanulság.
És komolyan mondod, hogy töröljük? Nehogy mások is tanuljanak belőle?

Részemről ki nem törlöm, örülök, hogy megosztottad mindenkivel! :) :)

#37 Guest_hepike_*

• Guests

Elküldve: 2010-05-08 - 20:37 PM

Sziasztok!

Nemrég feltelepítettem a Wordpress-nek eme verzióját egy LAMPP szerverre. Minden nagyon jó, megtaláltam a megfelelő témát, pluginokat, mindent be lehet szépen állítani. Viszont a szerver, amire feltelepítettem itt van "mellettem" vagy is egyan arról a hálózatról netezünk(nem localhost) mind a ketten. Ezzel az a bajom, hogy vagy én látom az oldalt és senki más, vagy mindenki más, csak én nem. Mivel dyndns-t használok, ezért ha beállítom a wp-ben az oldal elérhetőségét, akkor nekem ugye nem jön be az oldal, mert nem http://192.168.1.111/wp lesz az elérhetősége (amit én a hálózaton elérek) hanem http://***.mine.nu/wp, de azt meg ugye nem hozza be a böngésző, mert az az én internet kapcsolatomra mutat(nem vagyok egy pc guru és ezt nem is értem miért van így).

Szóval, hogy tudnám ezt megoldani?

Előre is köszönöm.
Üdvözlettel, hepike.

#38 Guest_hepike_*

• Guests

Elküldve: 2010-05-08 - 22:51 PM

Üzenet megtekintéseIdézés: hepike - Dátum: 2010-05-08 - 20:37 PM

Sziasztok!

Nemrég feltelepítettem a Wordpress-nek eme verzióját egy LAMPP szerverre. Minden nagyon jó, megtaláltam a megfelelő témát, pluginokat, mindent be lehet szépen állítani. Viszont a szerver, amire feltelepítettem itt van "mellettem" vagy is egyan arról a hálózatról netezünk(nem localhost) mind a ketten. Ezzel az a bajom, hogy vagy én látom az oldalt és senki más, vagy mindenki más, csak én nem. Mivel dyndns-t használok, ezért ha beállítom a wp-ben az oldal elérhetőségét, akkor nekem ugye nem jön be az oldal, mert nem http://192.168.1.111/wp lesz az elérhetősége (amit én a hálózaton elérek) hanem http://***.mine.nu/wp, de azt meg ugye nem hozza be a böngésző, mert az az én internet kapcsolatomra mutat(nem vagyok egy pc guru és ezt nem is értem miért van így).

Szóval, hogy tudnám ezt megoldani?

Előre is köszönöm.
Üdvözlettel, hepike.

Megválaszolom magam :)
Elérhetőségnek természetesen ****.mine.nu/wp címet kellett a wp-ben beállítani(ezt ugye a saját gépemről hálózaton belülről nem értem el, mert a router tűzfala megfogta az effajta kéréseimet. Kikapcsoltam és így már minden klappol. Természetesen nem maradhat kikapcsolva, guglizok tovább a helyes beállításokért)

Üdv, hepike.

#39 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-05-08 - 23:07 PM

port forward..

#40 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3946 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-05-09 - 00:05 AM

bővebben légyszíves, vagy inkább sehogyan sem.. ;)

Új válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó