WordPress 2.9.2
Elküldve: 2010-03-30 - 10:50 AM
Valamelyik bővítményed összeakadhat a szerkesztővel. Kapcsold ki valamennyi bővítményt és nézd meg, hogy megy-e a szövegszerkesztőd (szerintem igen), majd kapcsold vissza őket egyesével, és nézd meg a hatást (én hármasával, négyesével szoktam visszakapcsolni, és ahol jelentkezik a gond, ott a legutóbbi visszakapcsoltakat kell csak néznem egyesével - ezzel sok időt spórolok).
Elküldve: 2010-03-30 - 18:11 PM
Elküldve: 2010-03-30 - 21:08 PM
Érdekes dolog, mert először az idegen szón akadt meg a tekintetem, és amikor leírtam, akkor jöttem rá, hogy én is több tucatszor találkoztam hasonló problémával, de most csak hgrg "beírására" ugrott be, hogy mit is kellene kezdeni a bővítményekkel. Akkor egy kezdő mit fog kezdeni ennyi válasszal?
Szóval, hgrg kapott egy zöld pluszt az ötletért, meg egy piros minuszt az idegen nyelv használatáért - tehát, nem nyomtam semmit neki.
Elküldve: 2010-03-30 - 22:42 PM
idegen szó talán (?) kivált a kérdezőből egy reakciót: beírja keresőbe > több találatot is kap angol nyelven. a)megérti, megfejti, örül neki b)nem tud angolul > I)szótár II) Nem csinál semmit, nem segített semmit..
Valójában ösztönzés próbált lenni.. talán...
Szerkesztve hgrg által: 2010-03-30 - 22:43 PM
Elküldve: 2010-03-30 - 23:56 PM
Mit csináljon vele? Többfelé elindulhat, de merre?
Elküldve: 2010-04-15 - 16:35 PM
Átköltöztettem a wp oldalamat, és egyúttal frissítettem is, _de_ még mindig azt mondja a kezelő felületben, hogy frissítsem. Aztán van egy olyan gondom is, hogy a bővítmények menüje eltűnik, ha engedélyeztetni, vagy tiltani akarok egy bővítményt, akkor a bővítmény lista helyén fehérség van. eddig annyi átmeneti megoldást találtam rá, hogy phpmyadminban újra importálom a régebbi verzió adatbázisát, majd frissítem az adatbázist, és működik megint újra. Utoljára akkor lett fehérség, amikor a bejelentkező bővítményt letiltottam, de nem hiszem, hogy azzal akadna össze. Nem tudom esetleg valami ötletetek?
Köszönöm.
Elküldve: 2010-04-15 - 17:25 PM
Elküldve: 2010-04-15 - 17:57 PM
Elküldve: 2010-04-15 - 18:36 PM
Elküldve: 2010-05-04 - 18:53 PM
Frissítettem a legújabb verzióra és olyan érdekes helyzet állt elő hogy Firefox-al megy rendesen az oldal IE explorerrel "nem jön be", nem sokat kutyultam rajt a frissítéskor de nem kizárt hogy én vagyok a ludas.
Ha ránézne valaki fél szemmel hálám üldözné ítéletnapig .
www.kehidafahaz.hu
köszi és üdv
Elküldve: 2010-05-05 - 01:03 AM
És komolyan mondod, hogy töröljük? Nehogy mások is tanuljanak belőle?
Részemről ki nem törlöm, örülök, hogy megosztottad mindenkivel!
#37 Guest_hepike_*
Elküldve: 2010-05-08 - 20:37 PM
Nemrég feltelepítettem a Wordpress-nek eme verzióját egy LAMPP szerverre. Minden nagyon jó, megtaláltam a megfelelő témát, pluginokat, mindent be lehet szépen állítani. Viszont a szerver, amire feltelepítettem itt van "mellettem" vagy is egyan arról a hálózatról netezünk(nem localhost) mind a ketten. Ezzel az a bajom, hogy vagy én látom az oldalt és senki más, vagy mindenki más, csak én nem. Mivel dyndns-t használok, ezért ha beállítom a wp-ben az oldal elérhetőségét, akkor nekem ugye nem jön be az oldal, mert nem http://192.168.1.111/wp lesz az elérhetősége (amit én a hálózaton elérek) hanem http://***.mine.nu/wp, de azt meg ugye nem hozza be a böngésző, mert az az én internet kapcsolatomra mutat(nem vagyok egy pc guru és ezt nem is értem miért van így).
Szóval, hogy tudnám ezt megoldani?
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel, hepike.
#38 Guest_hepike_*
Elküldve: 2010-05-08 - 22:51 PM
Idézés: hepike - Dátum: 2010-05-08 - 20:37 PM
Nemrég feltelepítettem a Wordpress-nek eme verzióját egy LAMPP szerverre. Minden nagyon jó, megtaláltam a megfelelő témát, pluginokat, mindent be lehet szépen állítani. Viszont a szerver, amire feltelepítettem itt van "mellettem" vagy is egyan arról a hálózatról netezünk(nem localhost) mind a ketten. Ezzel az a bajom, hogy vagy én látom az oldalt és senki más, vagy mindenki más, csak én nem. Mivel dyndns-t használok, ezért ha beállítom a wp-ben az oldal elérhetőségét, akkor nekem ugye nem jön be az oldal, mert nem http://192.168.1.111/wp lesz az elérhetősége (amit én a hálózaton elérek) hanem http://***.mine.nu/wp, de azt meg ugye nem hozza be a böngésző, mert az az én internet kapcsolatomra mutat(nem vagyok egy pc guru és ezt nem is értem miért van így).
Szóval, hogy tudnám ezt megoldani?
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel, hepike.
Megválaszolom magam
Elérhetőségnek természetesen ****.mine.nu/wp címet kellett a wp-ben beállítani(ezt ugye a saját gépemről hálózaton belülről nem értem el, mert a router tűzfala megfogta az effajta kéréseimet. Kikapcsoltam és így már minden klappol. Természetesen nem maradhat kikapcsolva, guglizok tovább a helyes beállításokért)
Üdv, hepike.
Elküldve: 2010-05-09 - 00:05 AM
Új válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó