Idézés: Patai László - Dátum: 2010-03-08 - 10:09 AM
Üdvözletem Patai Lászlónak, Varnyu-nak, Hitetlen-nek valamint Hgrg-nek! nagyon kedvesek és remélem önzetlen a segítségadásuk. Mondom én, hogy nagyon kezdő vagyok. Olyan kifejezéseket használnak melyeket csak egy-két év múlva fogok megérteni amikor már a vízcsapból is az fog folyni... Tehát szabad a gazda, ki fog (ki tud)nekem segíteni? Teljesen az alapoktól kell ez nekem mert szerintem az előzmények alapján amit összeolvastam a címzettekről, már mindenki a fellegekben jár akkor amikor még én a béka feneke alatt vagyok...Talán sikerült szemléltetnem a technikai tudás szintemet. Amim van: Vistás és Xp-gépem, van fix IP címem, Chello-s szolgáltatóm, viszonylag sok szabad időm, rittenbacher.hu, barackjam.com (.hu,eu) domain nevem. A .hu és .eu címem a barackjam-hoz tartozik. Most már van regisztrálva az "akurrens.hu", de még ez nem működik, nincs feltöltve. Most, az előzmények alapján szeretnék saját oldalt készíteni amibe bármikor bele tudok nyúlni. Ha a belépő az együtt működésünkre a domain név és egy külső tárhely igénybevétele, akkor legyen. Legyen mondjuk a domain név: akurrens.com, a tárhely méret nagysága vagy szügségessége még agyilag nincs bennem ki forrva, hogy mennyire van szükségem. Az előbb már említett rittenbacher.hu oldalt tudom itthonról birizgálni, feltölteni-módosítani. Ezen még web áruház is működik. A másik a barackjam.com azon viszont van egy kis amináció, de nem tudom birizgálni és áruház sincs rajta. Ezt csak azért írtam, ha valaki veszi a fáradtságot és megnézi az oldalakat, azok alapján az adattartalmak mennyi helyet igényelhetnek. Ez segítség lenne a tárhely nagyságának megállapításában.
Végezetűl, az elmondottak alapján, valaki vállalna engem tanítványának?