"" @baroteam:
"nem kicsit" háborított fel a szöveged: "Türelmetlen vagyok?(két nap után?

)"
Kinek kötelessége a segged alá tolni a választ?!?!?! SENKINEK. Ha valaki segít jóarc. Ha nem jön senkitől válasz > keresed addig magad > De hogy "Tombol a segítőkészség, valószinű a sok 'segítő" nem fér oda a géphez egymástól." Tudod hova menj ilyen beszólásokkal... talán nem 0-24ben a te rendelkezésedre állásból tevődik össze a fórumos közösség minden tagjának az élete... szóval csak közölném, h örülj mint atom ha kapsz választ. EZ NEM 0-24 HIVATALOS SUPPORT VONAL amiért fizettél, hanem önkéntes segítségnyújtás. szóval ne "követelj" semmit.
nekem is van kérdésem amire nem érkezett válasz. mikori? 1éves. Azóta megoldottam máshogy. ÉS?
szóval kicsit vegyél vissza..
[én is visszafogom magam innentől, de ez most kiborított..] ""
HmHm
Lehet,hogyv rosszul gondoltam,de ez itt egy fórumnak néz ki.
Ami elvileg azért van, hogy segítsünk egymásnak.
Hogy Te egy régi kérdésedre nem kaptál választ az a kutyát se érdekli.(akkor neked kellett volna máshogy fellépni .Ergo a te hibád.És a 'közösséget' minősíti).
Én nem kértem, hogy mindent a seggem alá toljanak,csupán van egy problémám és segítséget várok. Persze,hogy nem 0-24 support vonal(talán ezért vártam két napig

)
A moderátorság,az adminság a veteránság nemcsak jogokkal jár,hanem kötelességekkel is(ha jól gondolom). Ha valaki segíteni tud egy nála kevesebbet tudónak, azt köszönet illeti, de a semmin felháborodni ostobaság.