Sziasztok!
Bocsánat, hogy megint egy nem szigorúan WP-hez kötődő problémával írok!
Vettem egy .hu-s domaint (vizmuse.hu), amit 000webhost.com-os tárhellyel szeretnék használni. A megrendeléskor meg is adtam, hogy DNS szerverként az ns01.000webhost.com és az ns02.000webhost.com névszerververeket állítsák be. Letelt bőven a két hetes várólista, és a domain még mindig nem mutat sehova. A domain.hu szerint a domain regisztrált, de műszaki hiba státuszú. Felhívtam a regisztrátor ügyfélszolgálatát, ahol azt mondták, nekem kell módosítanom a megadott névszerver beállításain. Lefuttattam egy technikai ellenőrzést a domain.hu-n, ahol itt akadt el a dolog:
M-PMAI -I- [vizmuse.hu] checking postmaster e-mail at aspmx.l.google.com, 209.85.220.22 ...
M-VRRT -W- [vizmuse.hu] retrying verify 1 postmaster@vizmuse.hu 209.85.220.22
M-VOUT -I- [vizmuse.hu] address verification: 5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
5.1.1
http://mail.google.c....py?answer=6596 2si43897742fxm.45
User unknown
M-PMAE -W- [vizmuse.hu] address check for postmaster failed at aspmx.l.google.com
M-PMAS -E- [vizmuse.hu] addr. check for postmaster failed at ALL MX records (last: 209.85.220.22)
Erre fogtam magam, és az admin oldalon létrehoztam egy postmaster@vizmuse.hu címet. Ekkor az ismételt ellenőrzés meg megállt itt:
M-DSOA -E- [vizmuse.hu] SOA records differ on servers
És részemről itt megállt az egyébként sem létező tudomány.

Tudna valaki segíteni, mit rontottam el?