Ugrás a tartalomhoz

Szedjük össze a magyar sablonokat

87 válasz erre a témára

#81 WPNiko

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 6 Hozzászólás:

Elküldve: 2011-12-23 - 10:08 AM

Most újra próbálkoztam, de még elmenteni sem lehet! Tudtok ebben segíteni?

#82 Firewolf

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 6 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-15 - 14:48 PM

Üdv nektek!
Letöltöttem a következő sablont: http://www.paddsolut...theme-zincious/ Azt írja, hogy van benne beépített slider, ami mutogatja a kiválasztott postokat. No most ezt hol tudom beállítani, hogy miket mutogasson? Próbálkoztam az additional customization pont szerint eljárni, de nem csinál semmit.

#83 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1692 Hozzászólás:
  • Település:Vác

Elküldve: 2012-02-15 - 14:55 PM

Tehát megadtad bizonyos bejegyézseknek, azt a cimkét hogy Featured Image? Ha csak egynek adtad meg, akkor add meg többnek, ha többnek adtad ellőrizd, hogy jól adtad e meg a cimkét.

#84 Firewolf

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 6 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-15 - 15:28 PM

Jobboldalt lent van egy olyan, hogy kiemelt kép beállítása, ott kiválasztom, hogy melyik legyen az. Amikor elmentem meg is jeleníti ott, hogy kiemelt kép, alatta a kép. Beírtam címkének, hogy featured image 3 cikknél is, de nem csinál semmit. Nagybetű számít neki? Mert azzal írtam be, de mentés után kisbetűvel mutatja. Az oldal egyelőre a saját gépemen fut wamp szerveren, lehet ez a gond?

#85 Firewolf

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 6 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-15 - 15:39 PM

Még annyit, hogy a sablon beállításaiban van egy olyan, hogy featured category, ott beállítottam azt a kategóriát, amin belül beállítottam a cikkekben a kiemelt képeket.

#86 Firewolf

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 6 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-23 - 23:00 PM

Közben megoldottam. Akinek hasonló problémája van, az a beállítások->olvasásnál NE pipálja be, hogy egy statikus oldal megjelenítése.

#87 Doubz

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-23 - 16:33 PM

Üzenet megtekintéseIdézés: madosino - Dátum: 2009-05-09 - 23:54 PM

oMagazine

Magazin stílusú 2 reklámhellyel és két oszloppal rendelkező érdekes elrendezésű sablon.

További info itt: http://weart.hu/blog...ss-sablon.weart

Ez nekem nagyon tetszik, de hogyan tudom letölteni? :S

#88 Tomsz

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 2 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-04-27 - 10:40 AM

Sziasztok!
Egy háttérkép letöltő oldalt kreálok amihez keresek egy hozzáillő sablont+plugineket.
Leginkább arra lenne szükségem, hogy ki lehessen választani a képek felbontását letöltés előtt.
Jah és persze nem hátrány, ha magyar :)
Köszi előre is a segítséget!

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó