Ugrás a tartalomhoz

- - - - -

eSHOP egyszerű webshop

32 válasz erre a témára

#21 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-21 - 14:50 PM

Köszönöm, Veterán! így már jó. ;-)

#22 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-25 - 09:58 AM

Kösz Efrud!

Már csak azt kéne tudni, hogy is működik ez a poedit, mert bármennyire egyszerűnek néz ki, már vagy 10x nekiugrottam de sehogy sem menti el amit csináltam. Nincs valahol leírás a használatárol?

#23 mano

the thing froM ANOther world

• Moderátor
  • 2595 Hozzászólás:
  • Település:Miskolc az Acélváros

Elküldve: 2012-02-25 - 10:18 AM

po megnyit
kikeresed
átírod
katalógust mented
kész a mentett mo és po
mindkettőt visszamásolod

#24 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-27 - 11:01 AM

Bocsi, hogy ennyit bénázom, de valami nem OK!

Nekem az eshop nem is pluginként, került fel a telepítés után, hanem a Themes könyvtárba. Az "en.po" nyelvi file is ott van a localization mappába. Amit (a fentiekben írt) letöltöttem pot file-t az nem is a felhasználó oldal, hanem az admin felület pot-ja.

Elkezdtem lefordítani a telepítéssel felkerült en.po-t (ami a localization mappában van), amibe a shop szövegezése van.rámentettem az eredetire, és semmi!!! Megpróbáltam hu_HU-ként semmi. Próbáltam a Plugins/eshop-languages mappában is elmentve, semmi.

??? :wacko:

#25 mano

• Moderátor
  • 2595 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-27 - 13:53 PM

akkor ideje elkezdeni wp e-commerce-t használni! ;)

#26 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-27 - 17:05 PM

Igen, Ott minden kafa, csak ahány sablon, annyi féle módon nyomja szét. És iszonyat munka a css-t átszabogatni. Már egyszer végigrágtam magam rajta, aztán egy sabloncsere tacsravágott mindent. -_-

Ja és az e-commerce kosara elég csúnyán van tagolva. A személyes adatok alatt a végösszeg, előtte a szállítási díj, az után az ÁFA. Abba meg nem tudok belenyúlni.

#27 mano

• Moderátor
  • 2595 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-27 - 20:34 PM

a sabloncserét illetve RÉSZBEN igazad van, de mióta firebug van, azóta max 5 sort kell kicserélnem css-ben és megint ugyanolyan a webshop mint az előző sablonban! ;)
a kosarat illetően szintén RÉSZBEN van igazad, mert teljesen átalakítható, bár tény, hogy kaszabolni kell kicsit, csekkold csak le: virusstop.hu

#28 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-29 - 11:31 AM

Szia mano!

Igen, szép a kosár! Én is azt szeretném, hogy a "Fizetendõ (bruttó) végösszeg" a kilistázott tételek alatt legyen és ne a számlázási adatok alatt. Ezt hol, hogyan tudom megváltoztatni? (Jól elkanyarodtunk az eshoptól :) )

#29 mano

• Moderátor
  • 2595 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-29 - 12:00 PM

jól el...
ha feltelepíted a wp e-commerce-t, akkor vannak olyan sablon fájlok, melyeket át kell másolni az éppen használt sablonodba.
na ezek közül a név alapján is jól beazonosítható wpsc-shopping_cart_page.php-t kell átszabni! ;)
további kérdés esetén irány a szomszédba az ecommerces topikba!

#30 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-01 - 21:22 PM

Kedves Győző!

Én úgy tettem, ahogy azt korábban a nyelvi file-ok elhelyezéséről írtad (2011-05-09 - 13:37)

-_-De nem akar magyarul beszélni az eshop.

#31 Farkas Győző

WordPress-tisztelő

• Adminisztrátor
  • 3946 Hozzászólás:
  • Település:Pécs/Hungary

Elküldve: 2012-03-01 - 22:56 PM

http://quirm.net/wik...onal-languages/

#32 WePe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 44 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-02 - 13:07 PM

Váóóó!

És működik. Köszönöm!!!
:D

#33 lacahun

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 8 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-03-28 - 21:01 PM

Sziasztok!
Sikerült beüzemelnem az eShopot. A leírásaitok segítségével a fordítás is megvan (legalább is a felhasználói felületen). Nem hiánytalan a program, de eddigi tapasztalataim alapján a legjobb. Végigpróbáltam sok-sok shop motort, sőt fizetőset is vettem (wp-eshop) drága pénzért, de letölthető termékek értékesítésére ez a legjobb program. Kezelhető, átlátható, igényeimhez konfigurálható. Nagy nehezen a PayPal automatizálása is megoldódni látszik, szóval szuper.

A kérdésem:
Az eShop a letöltendő fájlokat egy wp-content/eshop_downloads mappában tárolja. Ide töltöttem fel az összes mp3 fájlom. Ezeket szeretném lejátszani egy mp3 player-rel, hogy vásárlás előtt meg lehessen hallgatni, de egy lejátszó sem látja a fájlokat a mappában. Hogy lehetne rábírni egy lejátszót és melyiket, hogy innen játsszon le?

Előre is köszönöm a választ, ha valaki tudja.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó