@redragon:
PhpMyAdmin elérésed a szolgáltatódtól, függ, hogy merre találod.
Oda bejelentkezel egy arra szolgáló név/jelszó párossal amit valószínűleg a regisztrációnál kaptál.
baloldalt vannak a táblák. Ezek közül kikeresed az alapértelmezetten wp_ előtagú(=prefix, de ezt a telepítésnél átállíthattad) options táblát (tehát wp_options alapesetben) klikk.
Ez után jobb oldalt felül az első menüpont (Tartalom avagy browse)-al megnézed a táblában található adatokat.
Itt a legelső az "siteurl". Ha nem jó az értéke, akkor klikk az előtte lévő ceruzára, átír > végrehajt.
A másik mező kicsit "elrejtőzött"

Írd át a következő sorban a mezők felett:
[mutat(gomb)] [30] sor kezdve ezzel: [30] valami ilyenre:
[mutat(gomb)] [300] sor kezdve ezzel: [0]
Na így előbukkan a "home" mező is. (keress rá mert valahol a közepe táján van azt hiszem.
Sok sikert
[OFF]
@mindenki, főleg Zoli:
jogos. ugatok, harapok. a jövőben igyekszem mérsékelni magam. sajnálom, ha miattam szoktál le a fórumról. ezentúl ezen megjegyzéseim megtartom magam számára és igyekszem kevesebbet trollkodni. csak furának találom az egyre gyakrabban megjelenő hasonló -engem kifejezetten zavaró- eseteket:
tudom, hogy nem kéne de csinálom.
persze a hangnem amit megütök már nem provokatív, inkább elviselhetetlen, lassan minősíthetetlen. Ez sajnálatos.
De azt veszem észre, hogy ez sem hat semmiképp az emberekre. Illetve mint mondod csak azokra hat akikre nem kéne ezek szerint.
Zoli! Szólj be nekem nyugodtan, ha gondolod akár PMben, nem vagyok annyira szűk látókörű. Figyelmeztess, hogy legyen visszajelzés. Ha valaki egyszer bekerül abba a bizonyos "lila ködbe" akkor elég nehéz kikecmeregni

.. de keresem már az utat..
sértődések. Bár nem látszik, elég érzékeny ember vagyok. Ettől függetlenül, ha ledurungolnak egy fórumon pld. akkor nem megsértődök, hanem megnézem azt, hogy a fröcsögés mögött van-e valami igazság. Majd levonom a konzekvenciát: ha üres locsogás hadd beszéljen. Ha nem, akkor talán van tennivalóm.
"egyszer lepne beled ugy valaki ahogy te teszed masokkal" Tedd meg nyugodtan, várom válaszod/aid, mindenkinek szüksége van kritikára. Ráadásul "zsenge ifjú" vagyok, aki a társadalmi minták közül nem a legjobbakon nevelődik.
Vegezetul: Sajnálom, ha valóban "leszoktál a fórumról". Ha megígérem, hogy nem "puffogok" a jövőben, visszajössz?
Egy hétig most biztosan csend lesz tőlem a fórumon..
Ha hazajöttem kérlek folytassuk ezt a Presszóban!
[/OFF]