Sziasztok!
Eddig ha valamit telepíteni szerettem volna, vagy kijött egy új frissítés, csak rákattintottam a telepítésre, vagy frissítésre és letöltötte a zip csomagot, kibontotta és kész is volt. Most viszont ftp hozzáférést kér? Mi lehet a baj?
Nemrég váltottam Windows Serverről Ubuntu Serverre... De egyszer már itt is használtam a bővítmény telepítést és működött. Egy új ügyfélnek is telepítettem egy teljesen új Wordpress-t de ott is ez a jelenség!
A segítséget előre is köszönöm!
Sablonok, bővítmények telepítés FTP nélkül
Szerző VSG4, 2012-01-28 15:19 PM
3 válasz erre a témára
Elküldve: 2012-01-28 - 15:19 PM
Elküldve: 2012-01-28 - 17:18 PM
Más az alap rendszer, másként kezeli a dolgokat. Esetleg eltérő a beállítása az új rendszernek a szerveren. Ennyi.
Ha egy hozzászólásom hasznosnak találod, akkor az adott hsz jobb alsó sarkában kattints a "Köszi" gombra!
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog
Vízipipa fórum ~ Vízipipa Blog
Elküldve: 2012-01-28 - 17:47 PM
Idézés: syska - Dátum: 2012-01-28 - 17:18 PM
Más az alap rendszer, másként kezeli a dolgokat. Esetleg eltérő a beállítása az új rendszernek a szerveren. Ennyi.
Elvileg az a baj, hogy az apche nem root-ként fut... Most dolgozok rajta, de az eddig talált megoldások nem váltak be.
Elküldve: 2012-01-28 - 17:50 PM
Idézés: VSG4 - Dátum: 2012-01-28 - 17:47 PM
Elvileg az a baj, hogy az apche nem root-ként fut... Most dolgozok rajta, de az eddig talált megoldások nem váltak be.
Mire leírtam meg is volt, szóval a linuxos környezetben találkoztok ezzel a hibával, akkor csak annyi a teendő, hogy a www mappának, vagy ahol a weblapok vannak, annak a tulaja egy root jogú felhasználó legyen. Majd a az apache-ban is be kell állítani, hogy ez a felhasználó futtassa és lám működik is!
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó